Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Εξωφρενικές δηλώσεις Ερντογάν κατά της Ελλάδας – Απάντηση Μητσοτάκη

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

«Μην, μη το λες αυτό» για το βράδι και το λάδι τη γνωστή λαϊκή παροιμία,ως απάντηση στον Ερντογάν, που μας απειλεί,ότι «Θα έρθουν ενα βράδι ξαφνικά» ..

Τότε προέτρεψα ενα κληρωτο Καταδρομέα προχθές στο Μεγάλο Πεύκο στο ΚΕΕΔ, όταν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ τίμησε τις ομάδες ΕΤΑ και Ζ´ΜΑΚ που πρώτευσαν 1η-4η ως Ελεύθεροι σκοπευτές μεταξύ κρατών μελών του ΝΑΤΟ, ενώ η ομάδα των Τ.Ε.Δ. απεχώρησε, γιατί πάτωσε..

ΑΘΗΝΑ. Σε κρεσέντο απειλών κατά της Ελλάδας έχει επιδοθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, για να λάβει πάντως απάντηση από τα χείλη του ίδιου του Ελληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα, ο Τούρκος Πρόεδρος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από το Σεράγεβο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης (μαζί με τον πρόεδρο της χώρας) επιτέθηκε στην Ελλάδα, λέγοντας: «Αν οι απειλές συνεχιστούν, έχει τέλος η υπομονή».

«Εχουν νησιά, έχουν βάσεις σε αυτά τα νησιά και αν συνεχίσουν τις παράνομες απειλές τους, θα τελειώσει η υπομονή μας», είπε ο Ερντογάν. Και συνέχισε: «Αυτό που σας λέω δεν είναι φαντασίωση. Οταν λέμε ότι μπορεί να έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά, όταν έρθει η ώρα, θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα». Χρησιμοποίησε δηλαδή την εκτός ορίων προκλητική φράση-στίχο από τουρκικό τραγούδι που παραπέμπει στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.ekirikas.com

Σχετικό άρθρο στο greece4greeks.blogspot.com:Η Μονάδα «εφιάλτης» των Τούρκων: ΕΤΑ, Ζ’ ΜΑΚ και Κύπριοι κομάντος ταπείνωσαν και έτρεψαν τους Τούρκους SOF σε άτακτη φυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου