Κάλεσμα του Φράγκου Φραγκούλη

"Αδελφοί Έλληνες και Ελληνίδες απανταχού της γης, της Κύπρου και της σκλαβωμένης Βορείου Ηπείρου, χαίρετε.
Σας αποστέλλω την εντολή για δικαίωμα ψήφου ώστε να ασκείτε αυτό από τον τόπο κατοικία σας. Υποχρέωση που βάσει του Συντάγματος, μετά την αναθεώρηση του έτους 2001 δεν θεσμοθετήθηκε 
εισέτι από όλες ανεξαιρέτως τις ελληνικές κυβερνήσεις, ως όφειλαν να είχαν πράξει.
Κατόπιν τούτου είναι αδήριτη ανάγκη να ξεκινήσει σταυροφορία για την επιτυχία της προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Σ.τ.Ε) αλλά και στο διεθνές δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προκειμένου να έχετε δικαίωμα ψήφου, δηλαδή του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι σε εθνικές εκλογές, καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπου και εάν διαβιείτε ανά την υφήλιο και να ασκείτε αυτό από τον τόπο κατοικίας, χωρίς να απαιτείται να έρχεσθε στην Ελλάδα, εφόσον έχετε την ελληνική υπηκοότητα.
Με την συνδρομή των Ελλήνων που διαβιούν στην αλλοδαπή καθίσταται φανερό ότι διευρύνεται το εκλογικό σώμα και μάλιστα με σας τα ξενιτεμένα αδέλφια μας, που πάλλεται η καρδιά σας από αγάπη για την πατρίδα, ενώ αναμφισβήτητα έχετε μεγαλύτερη ευαισθησία από "εμάς τους εντός των συνόρων" στα εθνικά θέματα και αγωνιάτε για το μέλλον, αλλά και την επιβίωση μας ως έθνους.
Η δική σας ενεργή μαζική συμμετοχή στα κοινά  όχι απλά μας ενώνει, αλλά πλέον αποτελούμε μια συνεκτική υπολογίσιμη δύναμη με τα είκοσι εκατομμύρια και πλέον Ελλήνων και έτσι διασφαλίζουμε τα εθνικά μας δίκαια,όπως:
Κυπριακό.
Βορειοηπειρωτικό.
Προστασία ομογενών σε Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο, Τένεδο, Οικουμενικό Πατριαρχείο Νέας Ρώμης και Κωνσταντινουπόλεως.
Αιγαίο
ΑΟΖ
Αιγιαλίτιδα Ζώνη.
Εθνικό Εναέριο Χώρο.
Αναλογισθείτε ότι, εάν ψήφιζαν οι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό κανένα τουρκικό προξενείο δεν θα επηρέαζε το εκλογικό αποτέλεσμα και δεν θα εκλέγονταν μόνο μουσουλμάνοι βουλευτές στη Ροδόπη, με την ολέθρια πάντα συνδρομή των κομμάτων, που έγινε έτσι απλά, για ψηφοθηρικούς λόγους.
 Προτείνω για την επιτυχία του εγχειρήματος να βγούμε προς ενημέρωση των απανταχού Ελλήνων διαδικτυακά και σε συντονισμό με τη δικηγόρο κα Μαγδαληνή Τσίπρα (δεν είναι συγγενής του πρωθυπουργού, αλλά σύζυγος Έλληνος Αξιωματικού της Αεροπορίας Στρατού, Ταγματάρχου κ. Λάμπρου Κωτίτσα).
Σας προτείνω και σας θερμοπαρακαλώ να ενεργοποιηθείτε άμεσα, όπως και οι συγγενείς και φίλοι σας, που έχουν ελληνική υπηκοότητα σε Κύπρο, Αγγλία, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αίγυπτο κ.α.
Το μόνο που απαιτείται , χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση, είναι να συμπληρώστε την "εντολή για δικαίωμα ψήφου" και να τη στείλετε με email ή με επιστολή στην δικηγόρο κα Τσίπρα, που αφιλοκερδώς ανέλαβε την  ιερή αυτή επιστολή και θα απαντήσει σε κάθε ερώτημα σας.
Δικηγορικό γραφείο κας Μαρίας Μαγδαληνής Τσίπρα, Μαυροματαίων 11, Αθήνα, έναντι Πεδίου Άρεως.
Τ.Κ 10682
email;mtsipra@otenet

Τηλέφωνα: ΣΤΑΘΕΡΟ 2103302240.  ΚΙΝΗΤΟ 6932152240
Με βαθιά εκτίμηση
Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ
Φραγκούλης Φράγκος
Στρατηγός ε.α 

4 σχόλια:

 1. Τα παιδιά μας που τα έδιωξαν οι διαπλεκόμενοι και οι άχρηστοι και αγωνίζονται να επιβιώσουν στην ξενιτιά, είναι περισσότερο Έλληνες από πολλούς εγχώριους εθνομηδενιστές. Και θα κάνουν πραγματικότητα το κάλεσμα του Στρατηγού

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ! ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΥΦΥΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ (ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΧΟΧΗΣ) ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συγχαρητήρια κύριε Αρχηγέ! Εύχομαι να γίνετε φάρος και να φωτίσετε όσους αγαπάνε αυτή την πατρίδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και ο αξιος στρατηγος θα ενθυμειται οτι το θεμα της ψηφου των ελληνων του εξωτερικου ηγερθη επι 2ας πρωθυπουργιας κ. Κωστα Καραμανλη , αν δεν σφαλλω το 2008, αλλα δεν εγινε δεκτο το σχετικο νομοσχεδιο απο την τοτε αξιωματικη αντιπολιτευση του Πασοκ του κ. ΓΑΠ και χωρις τις 180 ψηφους στην Βουλη , απεσυρθη με την υποσχεση να επανελθει απο την κυβερνηση του κ. ΓΑΠ , μετα τις εκλογες του 2009, αλλα μετα ''μη τον ειδατε τον Παναη''. Ευτυχως, που ειναι συνταγματικη επιταγη και κατα πως φαινεται πλησιαζει η ωρα της ψηφισεως του σχετικου νομου -επικαλειται τεχνικες δυσκολιες η σημερινη κυβερνηση -, πλην ως τοτε ,φρονω , πως δεν μπορει να γινει προσφυγη στο ΣτΕ απο την δικηγορο κ. Τσιπρα -καλα θα ηταν να προσεθετε και το επιθετο του ανδρος της π.χ. Τσιπρα-Κωτιτσα(πολυ φεμινισμος επεσε)επειδη καθυστερει να νομοθετησει το κρατος , που σε πολλα θεματα οι κασθυστερησεις για νομοθεσια ειναι πολυχρονες. Η ολη προσπαθεια,φυσικα, ειναι καλο μετρο πιεσης, αν ''και στου κουφου την πορτα, οσο θελεις βροντα'' ΧΑΙΡΕΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή