Κυριακή 28 Απριλίου 2024

“Έρχονται μέρες δύσκολες” :Ο Στρατηγός Φράγκος ανησυχεί …Απο την μετακίνηση των Τουρκικών Αεροπορικών Δυνάμεων

Ο Στρατηγός Φράγκος άριστος γνώστης της Τουρκικής της Στρατιωτικής τακτικής ανυσυχεί με την μετακίνηση Αεροπορικών Δυνάμεων στην Βάση του Ιντσιρλικ….Που μόνο τυχαία δεν είναι

Η Άγκυρα γνωρίζει ότι η Κύπρος, αν με τη συνδρομή της Ελλαδος παραλάβει τα «προς πώληση πολεμικά αεροπλάνα,που έβγαλε ήδη στο σφυρί» και τα ονειρεύεται ο Ζελένσκι ανενδοίαστα μάλιστα τότε είναι η άμεση απάντηση της μετακίνησης της 152 στο Ιντσιρλικ..

Δεν πράττει τίποτα τυχαίο ο Ερντογάν, που πλέον ως ΥΕΘΑ έβαλε και πάλι πρώην Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, για να έχει το κεφάλι του ΗΣΥΧΟ, ενώ εδώ τρέμουν ακόμη και στο Κοινοβούλιο ή στην Ευρωβουλή να στείλουν Στρατηγό για να μην στενοχωρήσουν τους γείτονες..

Η Άγκυρα μετά την αποχώρηση της από τα CFE, όπου ήταν υποχρεωμένη να γνωστοποιεί ακόμη και μετακίνηση ενός πυροβόλου άρχισε τη Στρατηγική αναδιάταξη των ΤΕΔ και ήδη η απειλή εναντίον της Κύπρου μεγενθύνεται με την 152 Μοίρα των F-16 Block 30, που αναβαθμίζει ενώ εδώ έπρεπε άμεσα τα 59 προ πώληση μαχητικά ήδη να εδρεύουν στη Μεγαλόνησο με εικονική πώληση..

Το ερώτημα τίθεται αν όπως «διαψεύδει ο κ. Μαρινάκης» τους FT, ότι οι S-300 οδεύουν προς Ουκρανία, τότε ο κίνδυνος είναι επί θύρας..

Ως υπηρεσιακός ΥΕΘΑ πήγα στην 114 στα Mirage τον Ιούνιο του 2012 και ήδη είχε μπει στο τραπέζι η αναβάθμιση τους, που λόγω αδράνειας και με πρόσχημα τα μνημόνια δεν έγινε ποτέ..

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου