Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Αμμόχωστος: Πρώτο βήμα για τα «δύο κράτη» που θέλουν οι Τούρκοι στην Κύπρο…

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Η ανύπαρκτη έως υποτονική αντίδραση Αθήνας- Λευκωσίας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία δυο κρατών στην Κύπρο..

Επιτέλους ας σταματήσουν να τρέχουν πισω απο τον Τούρκο εισβολέα και να σταματήσουν να κρύβονται…

Και όσον αφορά τους "επαγγελματίες πατριώτες", γιατί δεν διοργανώνετε πορεία για την κατάληψη - άνοιγμα των Βαρωσίων ανάμεσα στις τόσες που γίνονται καθημερινά (Ίδε σχετικά)..

Προάγγελος όσων έπονται στο Κυπριακό η επιδρομή Ερντογάν στην Αμμόχωστο και η χλιαρή αντίδραση της διεθνούς κοινότητας

Δουλοπρεπής και δειλή η διεθνής κοινότητα, συμπεριλαμβανομένου του ΟΗΕ, παρατηρεί, εκκωφαντικά… αδρανής, τον ηγέτη της Τουρκίας να ασελγεί στο σώμα της Κύπρου.

Από τον Νίκο Σταυρουλάκι

Οι διάφορες δηλώσεις και οι ανούσιες ανακοινώσεις που εκδόθηκαν για τη νέα βίαιη τουρκική εισβολή στα Βαρώσια αποκαλύπτουν τη διπρόσωπη, υποκριτική, φιλοτουρκική εν τέλει, στάση του διεθνούς παράγοντα στα ζητήματα της Κύπρου. Η περίπτωση της Αμμοχώστου, όπως και όλες οι μονομερείς ενέργειες της Τουρκίας στην περιοχή της αν. Μεσογείου, καθώς και οι πράξεις καταπάτησης της κυριαρχίας γειτονικών χωρών της Μ. Ανατολής, οι οποίες έχουν σημειωθεί τα δύο τελευταία έτη, οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα ότι η διεθνής κοινότητα δεν έχει διδαχθεί «γραμμή» από το ναζιστικό φαινόμενο του 20ού αιώνα και τον έρποντα γερμανικό μεγαλοϊδεατισμό, που οδήγησε την ανθρωπότητα σε ολοκληρωτική σύγκρουση και τώρα επωάζεται η επόμενη φάση του…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου