Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Απίστευτη δήλωση: «Επωφελή συμβιβασμό» με την Τουρκία προτείνει έμμεσα ο ΣΕΑ Α.Διακόπουλος

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Τι δεν τολμάει να αποκαλύψει ο κύριος Ναύαρχος ως
Σ.Ε.Α. του κυρίου Π/Θ και συνεχίζει με γρίφους, ενώ υπονοεί συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο με την Τουρκία..
Εννοεί μήπως το « KAZAN-KAZAΝ»του Ερντογαν με λογική του Καραγκιόζη και αυτό δικό μου και το δικό σου δικό μου...
Ίσως να το είπε «αλά Τούρκα»,προχθές ο Σουλτάνος στο τηλέφωνο  με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και έγινε Τούρκος ο κ. Σαμαράς.. με τις γνωστές δηλώσεις δεν συνομιλείς με πειρατές !!
Μετά τον αναπληρωτή ΣΕΑ Θάνο Ντόκο ο οποίος ξέγραψε τον Χαλίφα Χαφτάρ από την υπόθεση Λιβύη, λέγοντας ότι “αναγκαστικά θα ζήσουμε με το τουρκο-λιβυκό μνημόνιο” τώρα νέες δηλώσεις από τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού, Αλέξανδρο Διακόπουλο, μας κάνουν και αναρωτιόμαστε πραγματικά: Σε ποιο κράτος είναι σύμβουλοι;
Ο Α.Διακόπουλος μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα ζήτησε έμμεσα να συμβιβαστούμε με την Τουρκία για να υπάρξει μια επωφελής συμφωνία λέγοντας “Δεν έχουμε κουλτούρα για επωφελείς συμβιβασμούς στα εθνικά θέματα”!
Σε συνέντευξή του στο «Εθνος της Κυριακής» αποκήρυξε ως «ανέκδοτο» τις αναφορές σε ελληνικό «μαξιμαλισμό», ενώ παράλληλα εκφράζει αμφιβολίες και για την ειλικρίνεια των Τούρκων αξιωματούχων όταν οι τελευταίοι μιλούν για «διάλογο» με την Ελλάδα για να δηλώσει όμως ότι θα μπορούσαμε να πάμε σε έναν συμβιβασμό με την Τουρκία, για την οποία έχει αμφιβολίες ειλικρίνειας! .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου