Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Ο Υποστράτηγος Νικόλαος Γκρετσας Διοίκητης της ΔΙΚΑΦΚΑ, απέδειξε πως γίνονται τα έργα κοινής ωφέλειας δίχως τυμπανοκρουσίες και σε μηδενικό χρόνο, όταν η γραφειοκρατία τα εμφανίζει ως να είναι το φράγμα του Ασουάν με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι πολίτες..
Η προηγούμενη πεζογέφυρα είχε καταστραφεί από πλημμύρες και για το λόγο αυτό ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας έκανε αίτημα μέσω της σχετικής πλατφόρμας κοινωνικών δραστηριοτήτων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Το έργο ανατέθηκε στην Διοίκηση Κατασκευών και Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών (ΔΙΚΑΦΚΑ) του ΓΕΕΘΑ, που ιδρύθηκε το 2024 με διττό ρόλο, στο πλαίσιο της «Ατζέντας 2030». Όπως έχει επισημάνει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, αποστολή της ΔΙΚΑΦΚΑ είναι - πέραν των επιχειρησιακών καθηκόντων - η άμεση συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, στην αποκατάσταση ζημιών από φυσικές καταστροφές, καθώς και στην υλοποίηση ειδικών έργων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου