Τρίτη 26 Αυγούστου 2025

Δημοσκόπηση Interview: Πτώση 4,5 μονάδων για τη ΝΔ – Κοντά στον Μητσοτάκη ο Τσίπρας στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:No comments!..

Η Εφ. ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ 26/8/2025

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αλέξη Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο το 2023 / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η ΝΔ εξακολουθεί να διατηρεί προβάδισμα έναντι του δεύτερου ΠΑΣΟΚ αν και τα ποσοστά της έχουν υποχωρήσει σε σχέση με τους προηγούμενες μήνες

Η πτώση που καταγράφει στα ποσοστά της, σε σχέση με τους προηγούμενες μήνες, η ΝΔ και ο αντίκτυπος που θα έχει το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου πολιτικού φορέα από τον Αλέξη Τσίπρα είναι τα δύο στοιχεία που καταγράφονται στη δημοσκόπηση της Interview, που δημοσιεύεται σήμερα Τρίτη (26.8.25) στο politic.gr.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η ΝΔ καταγράφει πτώση σχεδόν 5 μονάδων σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρείας τον Ιούνιο (από το 25,9% στο 21,4%) ενώ την ίδια στιγμή κανένα από τα υπόλοιπα κόμματα δεν καταφέρνει να εμφανίσει σημάδια ουσιαστικής δυναμικής.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου