Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

«Και κερατάδες και δαρμένοι»: Οι Έλληνες πλήρωσαν πανάκριβα την Hellenic Train μετά το έγκλημα των Τεμπών – 50 εκατ. ευρώ το χρόνο!

 

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ .:

Δυστυχώς το άρθρο δεν ανάφερε ότι η Hellenic Train παρά τα 50 εκατομμύρια που εισπράττει ετησίως καύσιμα ελάχιστο από το Ελληνικό κράτος εντελώς αυθαίρετα και χωρίς καμμία αντίδραση το τρένο εδώ και πέντε χρόνια σταματάει στη Δράμα!!

Τα καύσιμα του Ελληνικού Στρατού μεταφέρονταν με εμπορικούς συρμούς για τις ανάγκες του Δ´ Σώματος Στρατου μέχρι και το Σ.Σ. Χειμώνιο/ Ορεστιάδα…

Ενώ οι Σκοπιανοί σιδηροδρομικά τροφοδοτούνται απο τα διυλιστήρια της Θεσσαλονίκης..

Ε δεν τρελαίνεσαι με τη Θράκη αποκομμένη!!

Διαβάστε ΕΔΩ σχετικό άρθρο:Δεν είναι ανέκδοτο αλλά πραγματικότητα | Από το…2045 η σιδηροδρομική σύνδεση Κομοτηνής-Θεσσαλονίκης-Αθηνών | InEvros.gr

Και η Ανατολική Σιδηροδρομική Εγνατία να ανακοινώνεται με περισσο θράσος χωρίς να αντιδρούν κάτι «φυτευτοί Υφυπουργοί Μακεδόνες Ταχαιοι μεγαλόσχημοι» η κατασκευή της μετα το 2045!!..

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπέγραψε συμφωνία για ετήσια αποζημίωση στην εταιρεία η οποία ζητάει χρήματα και για Daniel και Τέμπη!

«Και κερατάδες και δαρμένοι» είναι ο χαρακτηρισμός που μπορεί να δοθεί στους Έλληνες πολίτες καθώς έχουν ήδη πληρώσει και θα συνεχίσουν να πληρώνουν πανάκριβα την Hellenic Train μετά το έγκλημα των Τεμπών!

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου