Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Ποιος αφήνει τον άσχετο να αποφασίζει. Οι τύχες μας στον άσχετο.

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Είναι μια μεγάλη αληθεια, ότι όταν παρακάμπτει ο Πολιτικός τη στρατιωτική ηγεσία και το παίζει Στρατάρχης τότε αυτό πληρώνεται με αίμα..

Άλλο Τσώρτσιλ, που ήταν ένας μπαρουτοκαπνισμένος στρατιωτικός και παρά ταύτα ήταν σε αγαστή συνεργασία με την Ηγεσία των Συμμάχων..


«O Ζελένσκυ διέταξε σκληρά τον Alexander Syrsky (αρχηγό του ουκρανικού στρατού) να κρατήσει το υπόλοιπο μικρό τμήμα του κατεχόμενου εδάφους του LPR (Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk ) με οποιοδήποτε κόστος».

«Η ουκρανική ηγεσία δεν άκουσε τις εισηγήσεις του Syrksy ότι η κατοχή του εναπομείναντος εδάφους της δημοκρατίας ήταν «ανώφελη από στρατιωτικής απόψεως», δεδομένου ότι από τις αρχές Ιουνίου, οι Ρώσοι ελέγχουν σχεδόν το 100% της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk.

Σχόλιο:

1. Από τις πιο άχαρες στιγμές ενός στρατιωτικού.
Να ενημερώνεις έναν παντελώς άσχετο και έναν που αποδεδειγμένα δεν έχει την δυνατότητα και την ικανότητα να συλλογιστεί...
Και όμως αυτός ο άσχετος να είναι ο μόνος Συνταγματικά εξουσιοδοτημένος και αρμόδιος να αποφασίσει.
Και ενώ ο στρατιωτικός γνωρίζει το μέγεθος της ηλιθιότητος, να πρέπει να πει «Μάλιστα».

Και ειδικά στην προκειμένη περίπτωση, ομιλούμε για έναν στην κυριολεξία τραγικό κωμικό, που σου επιβάλει και την απόφαση, σε αυτό που δεν ξέρει και εσύ ξέρεις πολύ καλά.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:fonientos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου