Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Η Τουρκία ετοιμάζεται για πόλεμο με Ελλάδα

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Η Ελλάδα ετοιμάζεται ήδη και αυτή για πόλεμο έναντι της Τουρκίας και έχει πλεονέκτημα στον αέρα με τα F-16 VIPER και στη συνέχεια με τα 20 F-35 και τις Φ/ Γ Belhara διασφαλίζει την ΑΠΟΤΡΟΠΗ και πέραν του 2030…

Καλό είναι «να ταρακουνάς την κυβέρνηση» και κυρίως τους διπλωμάτες, που να μην επαναπαύονται μόνο στην ΙΣΧΥ των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά από την άλλη να μην τρομοκρατείς τον Έλληνα..

του Γεωπόλδου 

Η Άγκυρα κλείνει όλα τα μέτωπα, για να συγκρουστεί με τον Ελληνισμό και να εφαρμόσει επί του πεδίου τις παράνομες διεκδικήσεις της σύμφωνα με τον αντιστράτηγο ε.α. Λάζαρο Καμπουρίδη.

Την άποψη, ότι η Τουρκία ετοιμάζεται για πολεμική σύγκρουση με την Ελλάδα, εξέφρασε ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Καμπουρίδης.

«Η Τουρκία ετοιμάζεται για τη μεγάλη σύγκρουση. Με το κλείσιμο των μετώπων σε Συρία και Ιράκ και τα εξοπλιστικά της δείχνει, ότι θέλει πάσει θυσία να ετοιμαστεί για κατά μέτωπον σύγκρουση με την Ελλάδα, σε περίπτωση που δεν πάρει αυτά που θέλει μέσω των συζητήσεων. Αν δεν τα πετύχει θα πάει σε πόλεμο με την Ελλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αναλυτής, ο οποίος είναι βαθύς γνώστης των τουρκικών θεμάτων, καθώς έχει υπηρετήσει ως Ακόλουθος Άμυνας στην Άγκυρα, αλλά και ως μέλος της διπλωματικής αποστολής της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου