Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Ερντογάν: «Είμαστε σαν σάρκα και οστά με τους Παλαιστίνιους» - Τι απάντησε στο ερώτημα για το αν η Χαμάς θα πάει στην Τουρκία

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

 Ο Ερντογάν σκοτώνει Κούρδους που αγωνίζονται για μια ελεύθερη Πατρίδα επί σαράντα χρόνια και κατηγορεί το Νετανιάχου ως Χίτλερ της εποχής…

Στο Χάρτη φαίνεται που ζουν σκλάβοι οι ΚΟΥΡΔΟΙ στη σύγχρονη τεχνητή ως κράτος Τουρκία, όταν διάλυσαν την πρώην Γιουγκοσλαβία, για να κάνουν κράτος ένα εκατομμύριο βουλγαροφωνοι Σκοπιανοί «και να κοκορεύονται ότι είναι τρομάρα τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!..»

Αποκαλώντας τον ξανά «Χίτλερ» της σύγχρονης εποχής τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε για άλλη μια φορά αποφασισμένος να μην αφήσει ατιμώρητα τα εγκλήματα του Νετανιάχου και των συνεργών του.

«Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο Νετανιάχου, που είναι ο Χίτλερ της εποχής μας, και οι συνεργοί του δεν θα γλιτώσουν χωρίς να λογοδοτήσουν. Όσο και να προσπαθεί να γλιτώσει, εμείς θα τον ακολουθούμε. Μια μέρα, η δικαιοσύνη θα τους ζητήσει να λογοδοτήσουν για τους αθώους και για τους καταπιεσμένους. Κι αν δεν το κάνει η δικαιοσύνη, θα το κάνει η ιστορία».

Κοινή στρατιωτική επιχείρηση με το Ιράκ το καλοκαίρι κατά ΡΚΚ

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου