Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Έρευνα: Τι συμβαίνει με τις μαύρες σοκολάτες – Ποιες βρέθηκαν με υψηλά ποσοστά μόλυβδου και καδμίου

 Πρόσφατη μελέτη της Consumer Reports αποδεικνύει ότι η μαύρη σοκολάτα σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είναι η πιο υγιεινή επιλογή, όπως αναφέρει το CNCB

Όσοι πιστεύατε ότι η μαύρη σοκολάτα είναι η πιο υγιεινή επιλογή, μια πρόσφατη μελέτη της Consumer Reports (CR) μάλλον θα σας απογοητεύσει καθώς αποδείχθηκε ότι ορισμένες περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες, όπως μόλυβδο και κάδμιο, όπως αναφέρει το CNCB.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου