Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Τορπίλη από τον Στρατηγό Φρ. Φράγκο: Τούρκοι καταδρομείς μαθαίνουν ελληνικά και έρχονται ως τουρίστες στα νησιά μας

Πολλά και κυρίως άκρως αποκαλυπτικά ανέφερε σήμερα στην εκπομπή “ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ” στο Open tv, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Φρ. Φράγκος για τις τουρκικές επιδιώξεις, την ανελέητη προπαγάνδα και τα σχέδια τους για τα νησιά μας.

Ο ίδιος ανέφερε “την επιτακτική ανάγκη ενός “ πολεμικού γραφείου” στελεχωμένο από Έλληνες δημοσιογράφους, οι οποίοι σε συνεννόηση με το ανύπαρκτο προς το παρόν εθνικό συμβούλιο ασφαλείας, να απαντά σε κάθε ιταμή τουρκική πρόκληση σε όλων των ειδών τα ΜΜΕ και στα κοινωνικά δίκτυα.

Υπάρχει διάχυτος ο φόβος ότι η Τουρκία έχει σχέδιο που ήδη εφαρμόζει, “βομβαρδίζοντας” την διεθνή κοινή γνώμη με στόχο να μείνει κάτι στο τέλος σε όλα τα ανιστόρητα που αναφέρει η τουρκική μονταζιέρα, στην προσπάθεια εξίσωσης Θύτη και θύματος.

Ο Στρατηγός τόνισε στην συνέχεια, την απόφαση του Αραβικού συνδέσμου, ο οποίος ζήτησε από την Άγκυρα, την άμεση αποχώρηση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων από Λιβύη, Ιράκ, και Συρία, χωρίς καμία δικαιολογία.

Πρόκειται κατά τον Στρατηγό Φραγκούλη, για μια πολύ σοβαρή απόφαση που δείχνει ότι ο αραβικός κόσμος είναι απέναντι στους Τούρκους, και ότι τα τερτίπια του Ερντογάν για δήθεν συμφιλίωση με αραβικά κράτη, δεν γίνονται πιστευτά, λόγω και των σχέσεων των Τούρκων με την μουσουλμανική αδελφότητα, και τον ISIS.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.pentapostagma.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου