Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Σκόπια:Πέφτει η κυβέρνηση – Εξασφάλισε πλειοψηφία η αντιπολίτευση

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ. :

ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ με το Σλάβο-Αλβανό-Σέρβο-Ρομα-Τούρκο συνοθύλευμα, που καπηλεύεται, ότι ανήκει στην Ελλάδα, δηλ.Ιστορία,Εθνικότητα,Γλώσσα,Αρχαιοτητες -Ορθοδοξία- Πολιτισμό και την ανοχή να εξαφανίζουν με βία και κίβδηλες απογραφές 200.000 και πλέον Ελλήνων, που για να διατηρήσουν τη γλώσσα λειτουργούν φροντιστήρια εκμάθησης της Ελληνικής γλώσσας, υπό διωγμό και αυτά..
Δεν έχει ουδεμία σχέση με την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ το κρατικό μόρφωμα του Κροατη Γιόζεφ ΤΙΤΟ, που εποφθαλμιούσε την Ελληνική ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και μετήλθε κάθε τρόπο και μέσον για να το πετύχει..
Δεν είναι ώρα για μαθήματα ιστορίας, αλλά για κατάργηση της επαίσχυντης συμφωνίας των εδώ προθύμων με το Σλάβο Ζάεφ…


Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, μαζί με ένα μικρό αλβανικό κόμμα που μέχρι σήμερα συμμετέχε στην κυβέρνησησυμφώνησαν στην πτώση της κυβέρνησης της χώρας, την οποία απαρτίζουν κυρίως το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDSM) του Ζόραν Ζάεφ και το αλβανικό DUI του Αλί Αχμέτι.

Τι δήλωσε ο αρχηγός του VMRO

Ο αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης, VMRO-DPMNE, Χρίστιαν Μίτσκοσκι δήλωσε σήμερα ότι το κόμμα του, μαζί με το κόμμα «Levica» (Αριστερά) και τα αλβανικά κόμματα «Συμμαχία για τους Αλβανούς» και «BESA» εξασφάλισε κοινοβουλευτική πλειοψηφία 61 βουλευτών η οποία, όπως είπε «εγγυάται πως αυτή η κυβέρνηση υπό το SDSM ανήκει στο παρελθόν». Η Βουλή αριθμεί στο σύνολό της 120 έδρες.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου