Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Αναβρασμός στο Μαξίμου για το φιάσκο της Λιβύης…

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Διαφωνώ με την ανάλυση , διότι γνωρίζουμε πλέον τι θέλουν οι Λίβυοι..

Για να τους «ξεγυμνώσεις»,προβαίνεις σε ανακήρυξη άμεσα της ΑΟΖ και τους οδηγείς στο Αμβούργο ή στη Χάγη σε εφαρμογή του Διεθνούς Δίκαιου της Θαλασσας (UNCLOS), άλλως κωλυσιεργείς και αποδέχεσαι τετελεσμένα, όπως είναι το Τουρκολυβικό σύμφωνο..

Η ταπεινωτική υποδοχή που επεφύλαξε στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο υπηρεσιακός Λίβυος ομόλογό του, συνιστά μία μεγάλη ήττα του μεγάρου Μαξίμου που δεν προστάτευσε τον πρωθυπουργό.

Διότι η προετοιμασία της επίσκεψης και οι συνεννοήσεις, δεν έγιναν από το υπουργείο εξωτερικών και τον Νίκο Δένδια ο οποίος ξέρει πολύ καλά να φυλάγεται από τις κακοτοπιές, αλλά από τους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη και μάλιστα υποχρέωσαν τον πρωθυπουργό να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον πρωθυπουργό της Μεταβατικής Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας της Λιβύης, Αμπντουλχαμίντ Ντμπεϊμπά, συνομιλία από την οποία άγνωστο πως, ο πρωθυπουργός έμεινε ικανοποιημένος και δεν κατάλαβε την παγίδα που του έστηνε ο Λίβυος. Ο οποίος σίγουρα έδρασε υπό τις νουθεσίες και την καθοδήγηση της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου