Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Ο Ακάρ αξιοποιεί τους εθνομηδενιστές της Ελλάδας – Το ντροπιαστικό κείμενο του ΕΛΙΑΜΕΠ

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Μας την «είπε ωμά και στεγνά» ο Hulusi Akar με αφοπλιστική ειλικρίνεια Στρατηγού ευχαριστώντας τους « δοσίλογους Εθνομηδενιστές» του Yunanistan, μιας και στη λογική των Τούρκων είμαστε πρώην επαρχία των Οθωμανών, και οι εδώ συνειδητά ραγιάδες ΚΑΙ νοσταλγούν ΚΑΙ τους δικαιώνουν!!...

Ακόμη αναρωτιούνται κάποιοι, ποιος ευθύνεται για τους κατ´ελάχιστον ενδοτικούς στο Νεοθωμανισμό της Άγκυρας, μα φυσικά ΕΝΑΣ και μόνον αυτός που τους έχει χρήσει «Μαντείο των ΔΕΛΦΩΝ» σε ρόλο Εθνικού Συμβούλου!!

Αν σφυρίζει αδιάφορα ο νυν και οι πρώην εκ του Συντάγματος υπεύθυνοι, τότε επαληθεύεται, ότι την Ελλάδα κυβερνούν δεκαετίες τώρα, για «αγνώστους λόγους» και αιτίες «πολιτικές παρεούλες» ,που διακατέχονται για ίδιους ακατανόητους λόγους απο φοβικό σύνδρομο, προκειμένου όμως έτσι να βολεύονται αδρανοποιημένοι και να κυλά ο χρόνος και να «στήνονται δουλειές»..

Τι εκμεταλλεύτηκε ο Τούρκος ΥΠΑΜ και είπε πως «στην Ελλάδα λένε ότι έχουμε δίκιο»

Προκλητικός για μια ακόμη φορά ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος παίρνει θάρρος από την ελληνική ενδοτικότητα και την εμμονή στη στρατηγική του «καρότου» της ΕΕ.

Ο Ακάρ δεν παρέλειψε να… κλείσει το μάτι και στην «πέμπτη φάλαγγα» της Τουρκίας στην Ελλάδα, που, είτε λόγω συμφερόντων είτε λόγω ιδεοληψίας, έχει αναλάβει τον ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου του «σουλτάνου».

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου