Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Ο Όφις βγάζει περίπατο τον μπαμπούλα: Προειδοποιήσεις Λονδίνου πως εάν αποτύχει η προσπάθεια η Άγκυρα θα κινηθεί για Αμμόχωστο και σε ΑΟΖ

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Η μεθοδευμένη τρομοκράτηση από πλευράς Φόρειν Όφις είναι διαρκής και σε εξέλιξη για τετελεσμένα στο ΚΥΠΡΙΑΚΟ ( Ιδέ και σχετική ανακοίνωση).

Η περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου. Φωτογραφία Τζουμχουριετ

Του ΚΩΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Το Λονδίνο διαμηνύει με κάθε ευκαιρία πως εάν αποτύχει η Πενταμερής, όχι η άτυπη αλλά η κανονική, που με βάση τους σχεδιασμούς, χρονικά τοποθετείται στα μέσα Ιούνιου, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για νέα τετελεσμένα από πλευράς της Τουρκίας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο βρετανικός παράγοντας επιχειρηματολογεί για το σενάριο ακραίων ενεργειών από πλευράς της κατοχικής δύναμης, θέλοντας να διαμορφώσει κλίμα ενόψει της Διάσκεψης της Γενεύης, που χρονικά τοποθετείται από τις 27-29 Απριλίου.

Οι προειδοποιήσεις αυτές συνδέονται με το βρετανικό αφήγημα πως για να διευκολυνθούν οι συζητήσεις, να ενθαρρυνθεί η κατοχική Τουρκία, θα πρέπει η Λευκωσία να προβεί σε ανοίγματα αποδεχόμενη με δήλωση πριν την άτυπη Πενταμερή την «πολιτική ισότητα».

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.apopseis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου