Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

«Το νεο-οθωμανικό σχέδιο της Τουρκίας θα τελειώσει με τον ρωσικό Βόσπορο»!

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Στη σημερινή Ρωσία του πρώην αρχηγού της K.G.B. Vladimir Putin, εντελώς τυχαία στα πλαίσια των ψυχολογικών επιχειρήσεων και φρονηματισμου του Recep Tayyip Erdogan ανασύρθηκε ο σχεδιασμός εξόδου των Ρώσων στις θερμές θάλασσες..

Δεν αποκλείεται βέβαια να είναι ο μελλοντικός σχεδιασμός της μετά Πούτιν εποχής ή όπως συνηθίζεται να λέγεται το PLAN Β’ της Ρωσσικης αυτοκρατορίας, που αφού έχει ανασυγκροτηθεί δείχνει στους Νεοθωμανούς, ποιο είναι το αφεντικό σε Καύκασο και τα πρώην μουσουλμανικά κράτη της Ε.Σ.Σ.Δ. με Εθνικό Στρατηγικό σχεδιασμό 100νταετίας!!

Μην αναμένεται να προβούν σε αντίστοιχο σχεδιασμό οι κύριοι του Ελληνικού ΥΠΕΞ και του μηδέποτε συγκροτηθέντος ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ των διαχρονικά ανεύθυνων «κοτζαμπάσηδων».., που τους το απαγορεύουν!!

Τι να τους κατηγορήσουν ως Εθνικιστές, αυτό τους έλειπε τους «γίγαντες πολιτικούς»,που έχουν τα ηνία της δύσμοιρης Πατρίδος...


Ένα ρώσικο άρθρο – ανάλυση έρχεται να ταράξει τις σχέσεις Ρωσίας – Τουρκίας, δημιουργώντας μεγάλη ανησυχία στην Άγκυρα. Το άρθρο απαντά στην συντριπτική πλειοψηφία των ρώσων που διαφωνούν με την πολιτική Πούτιν απέναντι στην Τουρκία. Διότι η μεγάλη πλειοψηφία του ρωσικού λαού δεν επιθυμεί κανενός είδους συμμαχία με την Άγκυρα. Έχει πληγωθεί από την εγκατάλειψη της Αρμενίας και πιέζουν για ρήξη της Ρωσίας με την Τουρκία.

Η συγκεκριμένη ανάλυση λοιπόν αποκαλύπτει ένα ρώσικο σχέδιο που αν επιβεβαιωθεί θα αποτελέσει κοσμογονία στην περιοχή. Έχοντας ως δεδομένο ότι η Ρωσία μπορεί να μην το διατυμπανίζει, αλλά η στρατηγική της είναι μακρόπνοη και στοχεύει στις επόμενες δεκαετίες. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν για να αντιληφθούμε ότι υπάρχει και μία άλλη οπτική στην ανάλυση της ρωσικής προσέγγισης με την Τουρκία, αυτή της εφήμερης πολιτικής με σαφείς ρώσικες σκοπιμότητες.

Το σχέδιο Στάλιν για κατάκτηση του Βοσπόρου

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου