Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ, Βασίλης Νέδος από Κ: “Μαχητικά F-16E από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στη Σούδα για συνεκπαίδευση με την ΠΑ”, νέο μήνυμα για Ερντογάν

 

Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε ο Βασίλης Νέδος από την Κ, μεταφέροντας την πληροφορία της άφιξης σε λίγες ώρες μαχητικών αεροσκαφών F-16E/F Block 60 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην 115 ΠΜ στην Κρήτη. Το δημοσίευμα που δημοσιεύτηκε εδώ, έχει ως εξής:

“Στην αεροπορική βάση της Σούδας πρόκειται να μετασταθμεύσουν τις αμέσως επόμενες ώρες τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη F-16 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), σε συνέχεια της επικοινωνίας που είχε χθες ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος με τον ομόλογό του από τα ΗΑΕ, αντιστράτηγο Χαμάντ Μοχάμεντ.

Τις επόμενες ημέρες τα εν λόγω αεροσκάφη με τα πληρώματά τους θα πραγματοποιήσουν συνεκπαιδεύσεις με τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις, πάνω από την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Μαζί με τα πληρώματα των F-16 καταφθάνει και το προσωπικό υποστήριξης (μηχανικοί και προσωπικό εδάφους) των μαχητικών. Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΑΕ ήταν ο πρώτος που συνεχάρη τον κ. Φλωρο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.ptisidiastima.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου