Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Το τελεσίγραφο δεν είναι διάλογος, ανάξιος ο πολιτικός που δεν το καταλαβαίνει

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Παρακαλούνται οι εξαρτημένοι από πολιτικά, κομματικά, θρησκευτικά και διεθνιστικά ναρκωτικά, να μην διαβάσουν την συνέντευξη, γιατί θα υπάρξουν παρενέργειες νοητικής και ψυχικής υφής...
Αντιθέτως, επιβάλλεται να διαβαστεί από λογικούς και έντιμους πατριώτες, για να κατανοήσουν από τα λεγόμενα και τα μη αναφερόμενα, πως παίζεται το παιχνίδι των διεθνών κλπ σχέσεων από το Κρεμλίνο.
 Στο χαλιφάτο στην εξωτερική πολιτική που ασκήθηκε στα 200 χρόνια από το 1821, οι κυβερνήτες και οι σωστές συμμαχίες μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού δυστυχώς..
Παταξον μεν άκουσον δε...Ουδεμία σχέση με την υπερήφανη εξωτερική πολιτική διαχρονικά της Ελλαδος και του δόγματος
«Κατευνασμός του θηρίου και δεν διεκδικούμε τίποτα», παρά μόνον να μας εκλέξουν και την επόμενη της εκλογής μας, πως θα επανεκλέγουμε!!
Κατά τα λοιπά: «γαία πυρί μιχθήτω»

Διαβάστε τη συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, στο Sputnik. Όσα είπε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας για Συρία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη, Λιβύη και όλη την ατζέντα της διεθνούς διπλωματικής «μάχης».

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στο Sputnik ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Σεργκέι Λαβρόφ, αναλύοντας τη διεθνή πολιτική σκηνή και διπλωματική ατζέντα. Συρία, ΗΠΑ, Αραβικός Κόλπος, Ευρωπαϊκή Ένωση, Βρετανία, κυρώσεις και οι θέσεις της Ρωσίας, ξεδιπλώνονται μέσα από τις δηλώσεις του επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας.

Αναλυτικά η συνέντευξη με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ:

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:sputniknews.gr

Σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα e-didaskalia.blogspot.com:Τί σημαίνει η αρχαία ελληνική φράση "γαία πυρί μιχθήτω";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου