Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Με πλάτες Τραμπ και όχημα το μνημόνιο ο Ερντογάν στήνει κρίση για το φθινόπωρο

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ:
Κρίση υφίσταται από το 1974 και μετά
Διακυμάνσεις ειδικά λόγω ΑΟΖ και δίκη μας αδράνειας επιτείνεται
Εάν δεν θέλεις κρίση ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και αταλάντευτη γραμμή στα Εθνικά θέματα , όταν μάλιστα σε διαπομπεύουν ακόμη και της Ε. Ε.
Επίδειξη πυγμής και εσυ θέτεις όρους και ΟΧΙ ο «τρομοκράτης της περιοχής»..

Καρυώτης Θεόδωρος
Όταν η Washington Post έγραψε στις 10 Ιουλίου ότι 12 σημάδια δείχνουν ότι ο Τραμπ θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μια "φασιστική δικτατορία", πάγωσα! Αλλά ο Ερντογάν, φοβούμενος ότι ο φίλος του μετά τον Ιανουάριο δεν θα κατοικεί στον Λευκό Οίκο, ετοιμάζεται για πλήγμα κατά της Ελλάδας, στέλνοντας το φθινόπωρο γεωτρύπανο στην παράνομη ΑΟΖ της Λιβύης, νότια της Κρήτης.
Έχει, βέβαια, αντιληφθεί ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, πως δεν θα επιτρέψει παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων στην ελληνική ΑΟΖ! Ο Ερντογάν το γνωρίζει. Για αυτό και σχεδιάζει σύγκρουση με την Ελλάδα, όσο βρίσκεται ακόμα στον Λευκό Οίκο ο Τραμπ, ο οποίος δεν τόλμησε να εκφέρει ούτε μια λέξη καταδίκης, έστω και για το θεαθήναι, για την δεύτερη άλωση της Αγίας Σοφίας. Παρόμοια είναι και η εκκωφαντική σιωπή του "θεοσεβούμενου" αντιπροέδρου Μαικ Πενς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου