Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Προετοιμάζεσαι για πόλεμο και διασφαλίζεις την ΑΠΟΤΡΟΠΗ..

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Σχέδια Επιχειρήσεων υφίστανται, όσον αφορά τις επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος από την επόμενη της υπογραφής της Συνθήκης της Λωζανης..
Οι συνδεδυασμένες αμφίβιες αεροποβατικές ασκήσεις, που εκτελούν οι ΤΕΔ στην περιοχή Doganbey- Seferihisar νοτίως της Σμύρνης και καλούν το σύνολο των διαπιστευμένων ξένων στρατιωτικών ακόλουθων να την παρακολουθήσουν είναι έτσι απλά δοκιμή κατάληψης μεγάλης και ενδιάμεσου νήσου..
Παρακαλείσθε κύριοι της Κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης να  δώσετε επι τέλους ένα τέλος στην ( κατάληψη) των νήσων Λέσβου Χίου, Σάμου, Κώ και λοιπών , όπου στρατοπεδεύουν στις και καλά λεγόμενες «δομές φιλοξενιας» εκατοντάδες άνδρες του Ειδικών Δυνάμεων της Τουρκίας, πράκτορες της ΜΙΤ, φανατικοί μαχητές του ISIS και ορδές συμπαθούντων ισλαμιστών στους ομόθρησκους  Τούρκους, διότι ο κίνδυνος πλέον είναι επί θύρας..
Ευτυχώς  μας προειδοποιούν φωνές λογικής από τα Μικρασιατικά παραλία που διαβιούν στην εξορία λόγω του αναθεωρητισμού του Νεοθωμανιστή Ερντογάν, αν και αυτές εμμέσως εντάσσονται σε Ψυχολογικές Επιχειρήσεις κάμψης του φρονήματος των Ελλήνων, για αντίσταση!!
Ποσό πιο ανοικτά και ωμά να σας το πουν, για να το καταλάβετε ότι το «πάρτι της κονόμας» από τους λάθρα εισερχόμενους είναι μέρος του Σχεδίου αλλαγής του Status Qvo στο Αιγαίο με την κατάληψη των νήσων του Αιγαίου!!
Επι τέλους συνέλθετε και συνεγερθείτε, διότι με την άρνηση από μέρους σας να συνδράμετε στο έργο της αποτροπής με την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων σε καύσιμα, ανταλλακτικά, πυρομαχικά, οπλικά συστήματα και επίλυση της επάνδρωσης των μονάδων του Στρατού Ξηράς καθίστασθε επίορκοι..
Ήδη με τις συνεχείς αναφορές οι υπεύθυνες ηγεσίες και με τις παραιτήσεις τους οι Διοικητές Πολεμικών Μοιρών της Αεροπορίας, όπως αυτών της Τανάγρας σας καθιστούν απόλυτα υπεύθυνους έναντι του Έλληνα..


Turkish Navy has conducted Principal Naval Warfare, Anti-submarine and Amphibious Operation Exercises with the participation of 25 naval vessels in the Aegean Sea and the Eastern Mediterranean on May 27-28.

Abdullah Bozkurt
Turkey has a plan for the invasion of Greece codenamed after an 11th century Turkish military commander who ruled an independent state during the Byzantine era, secret documents have revealed.
Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:nordicmonitor.com
Δείτε σχετικό βίντεο: Τουρκική προπαγάνδα και με την άσκηση EFES(Ε 30/04/2018)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου