Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Η κοινωνική συνοχή δεν απειλείται από τον αθλητισμό..αλλά από τις επιλογές των εκάστοτε κυβερνώντων (βίντεο)

“Οι εξαγγελίες της Κυβέρνησης είναι εκ του πονηρού – Κάνουν… ρόμπα τον ΠΑΟΚ”

Ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, μίλησε στην εκπομπή “Newsroom 89.4” του ARENA FM 89.4, για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την εισήγηση της ΕΕΑ να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την τακτικη της κυβέρνησης:Με δόλιο τρόπο επιχειρήθηκε η μεταστροφή της κοινής γνώμης και αναρωτήθηκε όταν έχεις τόσα σοβαρά εθνικά ζητήματα και μια τέτοια απειλή  πώς στέλνεις το πιο σοβαρό αντιαεροπορικό οπλικό σύστημα στην Σαουδική Αραβία, όπως είναι τα "Patriots", και δεν ανακηρύσσεις την ΑΟΖ και θέτεις θέμα Χάγης με ένα κράτος που δεν έχει συνυπογράψει το Μοντέγκο Μπέι (δίκαιο της Θάλασσας).
Συμπληρώνοντας,ότι οι βουλευτές δεν έδειξαν ανάλογη ευαισθησία στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών.. επισημαίνοντας ότι τότε έπρεπε να παραιτηθούν όλοι, ανεξαρτήτως κόμματος. Και ανέφερε χαρακτηριστικά οτι 
"Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ".
Για την βία στον χώρο του αθλητισμού: 
Ότι ο αθλητισμός είναι θέμα παιδείας και η διέξοδος για να περνάμε ευχάριστα και να αθλούνται τα παιδιά μας, ώστε να παραμείνουν μακριά από τα ναρκωτικά και οτιδήποτε τους παρασύρει σε άσχημες περιπέτειες και εκανε την ευχή σ' αυτήν την πόλη επιτέλους να γίνουμε όλοι φίλοι.Ειδικά στα θέματα του αθλητισμού να σταματήσουν οι βιαιότητες και απευθυνόμενος στα νέα παιδιά υπογραμμισε ότι δεν υπάρχει κάτι που να μας χωρίζει.
Για την εισήγηση της ΕΕΑ: “Παρακολουθούσα τον αγώνα με τον Βόλο και τότε με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα τη συγκεκριμένη εισήγηση. Απορώ γιατί ανακοινώθηκε την ώρα του αγώνα, με την Τούμπα να είναι γεμάτη και απορώ γιατί ο ΠΑΟΚ δεν ζήτησε εξαίρεση των δυο Πειραιωτών από τη συγκεκριμένη επιτροπή. Αυτά είναι τα ερωτήματά μου. Επίσης, απορώ γιατί η σημερινή προαναγγελία για νομοθετική ρύθμιση προδικάζει την απόφαση και δίνει το πάτημα σε όλους να λένε πως γίνονται χάρες στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου