Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Ο Ερντογάν έδειξε με χάρτες τις προθέσεις του στην ανατ. Μεσόγειο (vid)

Σχόλιο: Στρατηγός Φ. Φράγκος 
Κύριοι στο ΥΠΕΘΑ
Επιβάλλεται η άμεση μεταστάθμευση Μονάδων του Στόλου στο Ναύσταθμο της Σουδας και περιπολια Φρεγάτας με Υποβρύχιο Ρόδος- Νότια Κρήτη..
Η γείτονα το μόνο που αντιλαμβάνεται είναι η ΙΣΧΥΣ, ομού με την ενεργό διπλωματία διεθνοποίησης της έκνομης Συμφωνίας Άγκυρας-Τρίπολης.
Άλλως η «υπερβολική ψυχραιμία σας» θα εκληφθεί ως τουρκοφοβια και ηττοπάθεια ...
Τα υπόλοιπα περί κατευνασμού η να μην προκαλέσουμε με την παρουσία Μονάδων του Στόλου τα έχουν ξεπεράσει τα γεγονότα!!!
Απαιτείται να ακολουθήσουμε την πολιτική μαστίγιο και καρότο!!
Το μαστίγιο απαιτεί άμεση ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων , διότι με τις ακατανόητες περικοπές οδηγήσατε 100 πιλότους σε παραίτηση και τον Διοικητή της  Πτέρυγας Μάχης των MIΡΑΖ  F-5 της Τανάγρας, όταν η πτητική διαθεσιμότητα ήταν απαράδεκτα χαμηλή και το μείζον προσωπικό της δεύτερης Σμηναρχιας το κύριο έργο της ήταν να υπηρετούν τους μετανάστες... δικήν ορντινατσας κάτι ανάλογο πράττει το σύνολο του Στρατού Ξηράς στα νησιά του Αιγαίου και  στην  Χερσαία  Επιχειρησιακή Ζώνη  στο σύνολο της..
Γεωτρήσεις ανοιχτά της Κρήτης προανήγγειλε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξή του στο κρατικό κανάλι TRT, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Σίγμα, Μαρία Ζαχαράκη.
Ο Τούρκος ηγέτης μετά το μνημόνιο που υπέγραψε με τη Λιβύη εξήγησε με ειδικούς χάρτες ποιες είναι οι προθέσεις της Τουρκίας στην ανατ. Μεσόγειο, προεξοφλώντας ότι η Ελλάδα πλέον δεν μπορεί να αντιδράσει, γεγονός που την έχει τρελάνει.
«Αυτός ο χάρτης δείχνει πολύ καθαρά, πολλά πράγματα...
Πηγή: Εφημερίδα ΝΕΑ 10/12/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου