Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Ερντογάν: Όποιος επιχειρήσει να μας διώξει από την «Ιστανμπούλ» θα φύγει με φέρετρο

Ο πρόεδρος της Τουρκίας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στα Δαρδανέλλια και σε ομιλία του επιτέθηκε σε όσους αποκαλούν την «Ιστανμπούλ» Κωνσταντινούπολη  

     Με νέες εθνικιστικές κορώνες και απειλές επανέρχεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ενρτογάν στέλνοντας μηνύματα με πολλούς αποδέκτες, λίγες μόλις ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του μανιφέστου του μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας και στον απόηχο της διπλωματικής έντασης με την Αθήνα....

Ο πρόεδρος της Τουρκίας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στα Δαρδανέλλια και σε ομιλία του επιτέθηκε σε όσους αποκαλούν την «Ιστανμπούλ» Κωνσταντινούπολη.
«Την Ιστανμπούλ δεν θα μπορέσετε να την κάνετε ποτέ Κωνσταντινούπολη. Εμείς είμαστε εδώ και 1000 χρόνια. Όποιος επιχειρήσει να μας απομακρύνει από εδώ, θα φύγει με το φέρετρο του όπως το κάναμε στο παρελθόν» είπε ο τούρκος πρόεδρος.
Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, ο Ερντογάν αναφέρθηκε και στο ζήτημα του Αιγαίου καθώς και στις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο.
«Στην Κύπρο δοκιμάζουν την υπομονή μας, καθώς παραβιάζουν τα δικαιώματά μας» είπε χαρακτηριστικά, και συμπλήρωσε: «Στο Αιγαίο δοκιμάζουν την υπομονή μας, καθώς προσπαθούν να μας περιορίσουν και να μην μπορούμε να πατάμε το πόδι μας».
Περισσότερα δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου