Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Το μήνυμα του Αρχηγού Στόλου που αποστρατεύθηκε: Τιμή μου που φεύγω τώρα





Με ένα μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο απερχόμενος Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος ΠΝ, άφησε σαφείς αχμές για την αποστρατεία του.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, πριν από λίγο έλαβα ένα τηλεφώνημα ότι με αποστράτευσαν ....... », σημείωσε ο ανώτατος αξιωματικός, συμπληρώνοντας επιπροσθέτως πως : « είναι τιμή μου γιατί έγινε τη συγκεκριμένη στιγμή δεδομένων των γεωπολιτικών εξελίξεων σε εσωτερικό και το εξωτερικό! ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ».



Ας σημειωθεί πως ο Αρχηγός Στόλου δεν έκρυψε
τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση αυτή μιας και απαντώντας σε ένα από τα εκατοντάδες μηνύματα που δέχτηκε σημείωσε αινιγματικά πως: «είναι τιμή που με αποστράτευσε αυτή η Κυβέρνηση και αυτό το ΣΑΓΕ ! Δείτε τη σύνθεση και θα καταλάβετε».

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα την αποστρατεία Παυλόπουλου είχε σχολιάσει και με tweet του ο απερχόμενος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.



Δυστυχώς μετά από 4 χρόνια δίκαιων κρίσεων στο στράτευμα επανήλθαν οι κρίσεις με πολιτικά εκδικητικά κριτήρια. Άξιοι ηγέτες όπως οι Αντιναύαρχοι Παυλόπουλος και Διακόπουλος και οι Αντιστράτηγοι Μανωλάκος και Μπίκος καρατομούνται από γιάφκα «Αντωνετσή-Σύριζα. Κρίμα ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 28 Ιανουαρίου 2019

Σήμερα, ο Αρχηγός Στόλου επανήλθε δημοσιοποιώντας μια επιστολή που του έστειλε ναύτης όταν πληροφορήθηκε για την αποστρατεία του.



ΠΗΓΗ http://www.kathimerini.gr/1007248/article/epikairothta/ellada/to-mhnyma-toy-arxhgoy-stoloy-poy-apostratey8hke-timh-moy-poy-feygw-twra?platform=hootsuite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου