Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Τον…σπόρο θα τον φάνε τα πτηνά!

22/10/2018

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού
Ο σπόρος,  θα πέσει σε άνυδρη πέτρα για να  καταλήξει στα στομάχια των πτηνών. Για αυτό θ’ αγωνιζόμαστε!
Τσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος και οι  λοιποί γνωστοί  ξεπούλησαν τη  Μακεδονία και συνεχίζουν να παίζουν θέατρο, ενώ τα είχαν κανονίσει όλα πολύ πριν  έρθουν.  Αποδεικνύεται καθημερινά  δυστυχώς. Γίνεται εκεί μέσα ο εκβιάζων του εκβιαζόμενου,   ο λαομίσητος του λαομίσητου ,ο μεσίτης του  μεσίτη , ο διαταραγμένος του διαταραγμένου, ο ψεύτης του ψεύτη, ω προδομένε, βασανισμένε, επιπόλαιε,  ελληνικέ   λαέ!
Προδίδουν καθημερινά τον ελληνικό λαό. Προδίδουν  και πηγαίνουν κόντρα σ αυτούς που τους ξεγέλασαν και πήραν  τη ψήφο τους. Κάνουν  καθημερινά πολλούς διορισμούς και  έτσι εξαγοράζουν συνειδήσεις.   Οι θεοί τους είναι  η  διόγκωση κράτους, οι  φόροι,  οι διορισμοί.
Ακόμα και την ώρα που ο κόσμος στο Μάτι έθαβε νεκρούς απτήν οικογένειά  του, αυτοί  ως ιερόσυλοι βγήκαν να τους τάξουν διορισμούς να μη μιλήσουν για τους νεκρούς τους.
Εκεί ποντάρουν και για να κλείσουν τα στόματα για τον διαμελισμό της χώρας. Διορίζουν και μας υποχρεώνουν  να πληρώνουμε τα τάγματά τους,  για να παίρνουν ψήφους παρά τις προδοσίες τους.   Οι διορισμένοι τους συμφωνούν με το ξεπούλημα ως εξαγορασμένοι και οι ίδιοι, για τον μισθό, ενώ μέσα τους είναι διχασμένοι. Άλλα λένε και άλλα πιστεύουν. Είναι για λύπηση αυτοί οι άνθρωποι. Ζουν με ψυχοφάρμακα.
Πολιτογραφεί  συνεχώς μετανάστες για να πάρει ψήφο. Κατακρεουργούν την παιδεία.  Ακόμα και σήμερα (20 Οκτωβρίου από τις 11/9 που άνοιξαν τα σχολεία)   τα Δημόσια Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας δεν έχουν πάρει κανονικό πρόγραμμα. Δεν έχουν αρχίσει καν τα βασικά μαθήματα.
Οι  μεγάλες επιχειρήσεις φεύγουν για να φέρουν ανάπτυξη στο εξωτερικό και εδώ στην Ελλάδα  ν αναπτυχτεί  η κατάθλιψη, αλλά θα την ονομάζουν ευημερία. Βρώμικη πλύση εγκεφάλου σαν τους ίδιους.
Όλα μέσα στα σχέδιά τους. Να μας διώξουν όλους τους Έλληνες απτήν Ελλάδα για να μείνουν με τους μετανάστες και να τους διευθύνουν καλύτερα τον πρώτο καιρό. Φροντίζουν  ταυτόχρονα να  μειώνουν  ώρες απτά μαθήματα που αναπτύσσουν τη νοημοσύνη για να υποβαθμίζουν τους νόες. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουν πολλή  πελατεία και θα σερβίρουν και την  κάνναβη που τους συμφέρει.
Όλοι εμείς οι ιδεολόγοι ανιδιοτελείς πολίτες που είμαστε κοσμοπολίτες αλλά κυρίως πατριώτες (και τις ταμπελίτσες που μας βάζουν  τις πετάμε στις χωματερές)   θ αγωνιζόμαστε για  να  συνειδητοποιήσει ο κόσμος τα δεινά που αυτοί έχουν επιφέρει.
Τους σπόρους που αυτοί ρίχνουν, με τους αγώνες μας θα τους τοποθετήσουμε σε άνυδρες πέτρες , ώστε να τους φάνε τα πτηνά.
ΠΗΓΗ http://lastpoint.gr/ton-sporo-tha-ton-fane-ta-ptina/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου