Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Στρατηγός Φράγκος:"Κάντε ότι κοιμάστε!!"Ακόμη και για τα Εθνικά Θέματα;;.(βίντεο)

Χωρίς άλλη καθυστέρηση η Ελλάδα πρέπει να έχει Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, ανεξάρτητο από την όποια κυβέρνηση.


Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

Είναι επικίνδυνο να μην έχουμε εθνική γραμμή για το μεταναστευτικό και τα ελληνοτουρκικά, τονίζει ο επίτιμος αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού Φράγκος Φραγκούλης με συνέντευξή του στον STAR FM. 

Ειδικότερα ο Στρατηγός για το μεταναστευτικό ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι είναι ανεπίτρεπτο να μην ελέγχονται τα στοιχεία που δηλώνονται από τους μετανάστες που μπαίνουν στη χώρα μας ώστε να γίνεται ο έλεγχος του ποινικού τους μητρώου , με αφορμή την δολοφονία της 27χρονης στην Κω και τον 37χρονο αλλοδαπό που φέρεται ως δολοφόνος της, με πολλά ονόματα και νόμιμη άδεια παραμονής. 

Για τα Ελληνοτουρκικά αναρωτήθηκε για ποια ηρεμία μιλάμε, όταν η Τουρκία διατηρεί τον κατοχικό στρατό στην Κύπρο και συνεχίζει να απαιτεί την αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών. Ανεπίτρεπτο να μην βάζουμε όρους και να αφήνουμε τον "δερβέναγα" Ερντογάν να βάζει συνεχώς δικούς του , καταλήγει ο κ.Φράγκος.

Ο κ. Αρχηγός σχολιάσε επίσης και το θέμα σχετικά με την μουσουλμανική μειονότητα στη Ροδόπη, λέγοντας ότι είναι εθνικά επικίνδυνο, κάποιοι να το χρησιμοποιούν για πολιτικές σκοπιμότητες.

Πηγή: starfm971.gr

1 σχόλιο: