Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Όταν οι επι μέρους μειονότητες του Ιράν λιμοκτονούν τότε τα προβλήματα ασφαλείας και εξέγερσης είναι φυσικό επακόλουθο..
Μην εντυπωσιαστείτε από τις πυρακτωμένες ειδήσεις να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός και ίδωμεν..
Σφοδρές συγκρούσεις ένοπλων Μπαλούχων με τις αρχές της Τεχεράνης στην πόλη Iranshahr - Ασύλληπτες επιθέσεις με αντιπλοϊκούς στα Στενά του HormuzΚαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Ιράν, με τους Μπαλούχους αντάρτες να προχωρούν σε ένοπλη εξέγερση και σε σφοδρές συγκρούσεις με τις αρχές της Τεχεράνης στην πόλη Iranshahr, υποκινούμενες από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, όπως αποκαλύπτει το Sprinter X, καθώς και αραβικά ΜΜΕ στις 29 Σεπτεμβρίου.
Σφοδρές συγκρούσεις φέρεται να βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ των ιρανικών δυνάμεων ασφαλείας και ενόπλων Μπαλούχων μαχητών στην πόλη Iranshahr, εν μέσω αύξησης της ένοπλης δραστηριότητας των σχετικών οργανώσεων τις τελευταίες εβδομάδες.
![]() |
| Πηγή x.com |
Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.bankingnews.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου