Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Συναινετικός ο Κινέζος Πρόεδρος με την» Παγίδα του Θουκιδίδη» ως δίδαγμα, ότι η αντιπαράθεση των τριών Υπερδυνάμεων δεν οδηγεί πουθενά, μιλάει για ενα κόσμο δικαίου και ειρηνικό, που οδηγεί στην παγκόσμια διακυβέρνηση!..
Κατερίνα ΧαμαλέληΟ Κινέζος πρόεδρος τόνισε πως Κίνα και Ρωσία, ως μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και μεγάλες δυνάμεις, πρέπει να συνεργαστούν για τη δημιουργία «ενός πιο δίκαιου και ισότιμου συστήματος παγκόσμιας διακυβέρνησης».
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι δύο χώρες οφείλουν να «βοηθούν η μία την άλλη» στην ανάπτυξη και την αναζωογόνησή τους.
«Η σχέση Μόσχας – Πεκίνου βρίσκεται σε πρωτοφανές επίπεδο»
Ο Ρώσος πρόεδρος χρησιμοποίησε μάλιστα κινεζική παροιμία λέγοντας: «Ακόμα κι αν δεν έχουμε δει ο ένας τον άλλον για μία ημέρα, μοιάζει σαν να έχουν περάσει τρία φθινόπωρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου