Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Δεν σχεδίαζε ο 14 χρόνος δολοφόνος, ότι έβλεπε στα παίγνια ΒΙΑΣ αυτά εφήρμοσε, όπως και ο προηγούμενος 19 χρόνος της Σανλί Ούρφα..
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την πολύνεκρη επίθεση σε σχολείο στο Καχραμανμαράς στην Τουρκία, με τις τουρκικές αρχές να εστιάζουν πλέον τόσο στον προγραμματισμό της ενέργειας, όσο και στο οικογενειακό και ψυχολογικό προφίλ του ανήλικου δράστη.
Παράλληλα, εντείνονται οι κυβερνο-επιχειρήσεις κατά περιεχομένου που εξυμνεί τη βία, ενώ λαμβάνονται έκτακτα μέτρα για την ασφάλεια των σχολικών μονάδων.
Σύμφωνα με τη Γενική Εισαγγελία, καθοριστικής σημασίας θεωρείται έγγραφο που εντοπίστηκε στον υπολογιστή του 14χρονου, το οποίο αποδεικνύει ότι η επίθεση δεν ήταν αυθόρμητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου