Στρατηγός Φρ. Φράγκος:Αντί σχολίου..
Τέσσερις νεκροί και διακοπές ρεύματος στη νοτιοανατολική Ουκρανία -Οι Ρώσοι απουσίαζαν από τη συνάντηση
- Ουκρανοί και Αμερικανοί διαπραγματευτές συναντήθηκαν στη Φλόριντα για να συζητήσουν τον πόλεμο με τη Ρωσία, με περαιτέρω συνομιλίες προγραμματισμένες για σήμερα.
- Ο επικεφαλής των Ουκρανών διαπραγματευτών ανέφερε ότι συζητήθηκαν ζητήματα κλειδιά και επόμενα βήματα, με στόχο την επίτευξη πρακτικών αποτελεσμάτων.
- Ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε την συνάντηση εποικοδομητική, εστιάζοντας στην επίλυση ζητημάτων για μια ολοκληρωμένη ειρηνευτική συμφωνία.
- Ο Ουκρανός πρόεδρος τόνισε τη σημασία της συνέχισης της διπλωματίας για τον τερματισμό του πολέμου και την ετοιμότητα της Ρωσίας για ειλικρινή διαπραγμάτευση.
- Ρωσικές επιθέσεις στη νοτιοανατολική Ουκρανία προκάλεσαν τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων και διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου