Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026

Αποκλειστικό ΕΡΤnews για υπόθεση κατασκοπείας: «Στίβεν» το όνομα του Κινέζου πράκτορα που στρατολόγησε τον 54χρονο αξιωματικό

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:  Σίχαμα…

Στο Αεροδικείο ο σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας, Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Στο φως έρχονται οι καταιγιστικές λεπτομέρειες για τη δράση του 54χρονου αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ των κινεζικών αρχών. Σύμφωνα με την κατάθεση του σμηνάρχου, ο άνθρωπος που τον στρατολόγησε και αποτελούσε τον σύνδεσμό του χρησιμοποιούσε το όνομα «Στίβεν», αν και οι επιτελείς της ΕΥΠ διατηρούν ισχυρές επιφυλάξεις για το αν πρόκειται για το πραγματικό του όνομα ή για ένα επιχειρησιακό ψευδώνυμο.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου