Στρατηγός Φρ. Φράγκος: Αντί σχολίων..
Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου @realDonaldTrump για την ακλόνητη ηγεσία του στο να φέρει πραγματική ελπίδα για διαρκή ειρήνη σε μια περιοχή που έχει γνωρίσει τόσο πόνο και θλίψη.
Είμαι βαθιά περήφανη για τον σύζυγό μου @jaredkushner και τον Steve Witkoff, των οποίων το όραμα και η επιμονή μας υπενθυμίζουν ότι ακόμη και στις πιο σκοτεινές στιγμές, η πρόοδος είναι εφικτή. Η ακούραστη δουλειά τους έχει δώσει νέα ελπίδα σε οικογένειες που ονειρεύονται ασφάλεια, αξιοπρέπεια και ευκαιρίες.
Δεν θα γιορτάσω πλήρως μέχρι να επιστραφούν όλοι οι όμηροι και να επικρατήσει η ειρήνη. Αλλά διατηρώ την ελπίδα ότι μια μέρα θα χορέψουμε ξανά, και ίσως ακόμη και να χορέψουμε μαζί.
Προσευχή για θεραπεία, ενότητα και διαρκή ειρήνη.
Επισημαίνοντας ότι τόσο για τον Κούσνερ όσο και για τον Γουίτκοφ η κυρία επαγγελματική ενασχόληση ήταν η κατασκευή ακινήτων, οι NYT εξιστορούν ότι «οι δύο τους άρχισαν να εργάζονται για τη δημιουργία ενός κέντρου διοίκησης, όπου έκαναν και δέχονταν τηλεφωνήματα από ενδιαφερόμενους, συμπεριλαμβανομένου ενός ανυπόμονου προέδρου και μελών του υπουργικού συμβουλίου της ισραηλινής κυβέρνησης».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν ο Κούσνερ ενημερώθηκε για την πρώτη αντίδραση της Χαμάς στο σχέδιο Τραμπ όπως αυτό παρουσιάστηκε στον Μπέντζαμιν Νετανιάχου στον Λευκό Οίκο, επικεντρώθηκε στο σημείο εκείνο στο οποίο αναφερόταν ότι οι όμηροι θα μπορούσαν σύντομα να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
Όπως σημειώνουν οι ΝΥΤ, η εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων του κ. Κούσνερ, Affinity Partners, χρηματοδοτείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από ξένους επενδυτές και έχει λάβει χρήματα από κρατικά επενδυτικά ταμεία στη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου