Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2025

Σφοδρή επίθεση της πλευράς Α.Σαμαρά σε Κ.Μητσοτάκη: «Δεν είναι η “λύση”, είναι το πρόβλημα» Σε άρθρο του

Στρατηγός Φρ. Φράγκος: No comments..

 Μήνυμα Σαμαρά προς Μητσοτάκη: «Απέτυχες, φύγε»

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, από τους πιο βασικούς συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά, εξαπολύει κατά μέτωπο επίθεση στον Κυρ. Μητσοτάκη, σημειώνοντας ότι δεν είναι η «μοναδική λύση κυβερνησιμότητας» αλλά «το πιο σοβαρό πρόβλημα».

Με άρθρο του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο οποίος είναι σύμβουλος και από τους πιο βασικούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, (στο πλευρό του οποίου βρίσκεται τόσο πριν τη θητεία του ως πρωθυπουργός, όσο κατά τη διάρκειά της και βέβαια και σήμερα), εξαπολύει κατά μέτωπο επίθεση, όχι στη ΝΔ, αλλά στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά.

Διαβάστε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα: in.gr

ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού «χτυπά» την κυβέρνηση της ΝΔ

Την πρώτη δημόσια απάντηση από την πλευρά Σαμαρά ουσιαστικά εισέπραξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη νέα τακτική που εγκαινίασε στη ΔΕΘ και κατά την οποία επιχειρεί να εμφανιστεί ότι κάνει άνοιγμα προς τον πρώην πρωθυπουργό, έχοντας πλέον αντιληφθεί ότι η ρήξη του μαζί του, θέτει μεγάλα εμπόδια στην προσπάθειά του να συσπειρώσει το δικό του χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου