Παρασκευή 28 Μαρτίου 2025

Axios: Με εντολή Νετανιάχου η Μοσάντ ζητά από αφρικανικές χώρες να δεχτούν μεγάλο αριθμό Παλαιστινίων της Λωρίδας της Γάζας

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Σε συνέντευξη στη ΕΡΤ εκπομπή "Συνδέσεις", είχε από το Νοέμβριο του 2023 η εξέλιξη αυτή της εκκένωσης της Λωρίδας της Γάζας…( Βίντεο )..

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί συνομιλίες με τη Σομαλία και το Νότιο Σουδάν -δύο φτωχές χώρες στην Ανατολική Αφρική που μαστίζονται από συγκρούσεις- καθώς και με άλλες χώρες συμπεριλαμβανομένης της Ινδονησίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Ο Νετανιάχου έδωσε στη Μοσάντ τη μυστική αυτή αποστολή πριν από αρκετές εβδομάδες, είπαν Ισραηλινοί αξιωματούχοι.

Η προσπάθεια αυτή της ισραηλινής κυβέρνησης γίνεται ενώ παραμένει μετέωρη η τύχη ενός φερόμενου σχεδίου που ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόνανλτ Τραμπ για ανάληψη του ελέγχου της Λωρίδας της Γάζας από τις ΗΠΑ και εκτοπισμό όλων των Παλαιστινίων από εκεί.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου