ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΠΑΝΟΥ
Με την επιστημονική συνεργασία της διαιτολόγου-διατροφολόγου, Δήμητρας Ευθυμιοπούλου
Υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό λαχανικό, γεμάτο βιταμίνες, μέταλλα και διαιτητικές ίνες, που αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για σαλάτες, μαγειρευτά και όχι μόνο. Κυριαρχεί σε πιάτα των χωρών της Μεσογείου και προσφέρει αναρίθμητα οφέλη για την υγεία. Γνωρίζετε ποιο είναι;
Μαζί με τις ντομάτες, τις πατάτες και τις πιπεριές, ανήκει στην οικογένεια των Στρυχνοειδών (Solanaceae). Ο διατροφολόγος Jo Lewin μοιράζεται στο BBC Good Food τα οφέλη και την ιστορία αυτού του ευέλικτου λαχανικού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου