Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Η εταιρία FNSS συνεχίζει τις παραδόσεις θωρακισμένων ερπυστριοφόρων πλατφορμών μεταφοράς

 

Μ’ αυτόν τον τρόπο, το HİSAR είναι μια μοναδική πλατφόρμα στην κατηγορία βάρους του, ικανή να εκτελεί εργασίες ελέγχου εντολών και ελέγχου πυρός στην ίδια πλατφόρμα.

  •  Χωρητικότητα πληρώματος: 3 ή 4 (συμπεριλαμβανομένου του οδηγού)
  •  Μήκος: 7μ
  •  Πλάτος: 3,9μ
  •  Συνολικό Ύψος: 2,2 m

Ιστοσελίδα «Defensehere» της 7 Οκτωβρίου 2024

Με μια ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εταιρία FNSS ανακοίνωσε ότι οι παραδόσεις των θωρακισμένων ερπυρστιοφόρων πλατφορμών μεταφοράς συνεχίζονται.

Στη δημοσίευση, «Οι θωρακισμένες ερπυρστιοφόρες πλατφόρμες μεταφοράς (ZPTP), που αναπτύχθηκαν από την FNSS και προσφέρουν ανώτερη κινητικότητα χάρη στο μοναδικό αμφίβιο χαρακτηριστικό τους, παράγονται και παραδίδονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σύστημα αεράμυνας χαμηλού υψομέτρου KORKUT» (AIHSS) της ASELSAN».

Το ZPTP διαθέτει βαλλιστική προστασία και προστασία από νάρκες. Η διαμόρφωση του οχήματος μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με τις λειτουργικές ανάγκες του χρήστη. Είναι η ιδανική πλατφόρμα για αεράμυνα, διοίκηση και έλεγχο, κινητά ραντάρ μεγάλης κλίμακας, υποστήριξη πυρός πυροβολικού, υποστήριξη υλικοτεχνικής υποστήριξης, φορέας πυρομαχικών, αυτοπροωθούμενα πυροβόλα και συστήματα πυραύλων.

Το ZPTP, προτιμήθηκε από τις ΤΕΔ, ως πλατφόρμα συστήματος αεράμυνας στο πλαίσιο των έργων KORKUT και HİSAR.

Η πλατφόρμα οχημάτων KORKUT είναι αμφίβια και έχει την ικανότητα να κάνει πλεύση μέσα σε λιμνάζοντα νερά και ρέματα.

Η πλατφόρμα του συστήματος πυραύλων αεράμυνας χαμηλού υψομέτρου που σχεδιάστηκε για το έργο HİSAR: Φέρει πυραυλικά συστήματα αεράμυνας χαμηλού υψομέτρου (AIHSS) με ραντάρ τρισδιάστατης αναζήτησης.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, το HİSAR είναι μια μοναδική πλατφόρμα στην κατηγορία βάρους του, ικανή να εκτελεί εργασίες ελέγχου εντολών και ελέγχου πυρός στην ίδια πλατφόρμα.

 Χωρητικότητα πληρώματος: 3 ή 4 (συμπεριλαμβανομένου του οδηγού)

 Μήκος: 7μ

 Πλάτος: 3,9μ

 Συνολικό Ύψος: 2,2 m


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου