Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

ΥΕΘΑ: Ο δρόμος στον Γράμμο προϋπήρχε– Ήταν απολύτως αναγκαία η βελτίωσή του

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Είναι η αυτονόητη απάντηση στην παραφιλολογία αυτών που δεν θέλουν καμία πρόοδο!!..

Όταν μάλιστα ο ίδιος ο κύριος Πρωθυπουργός έδωσε το σύνθημα, ότι η ανάπτυξη θα έλθει με την αξιοποίηση των ορεινών όγκων..

Όπως σύμβαινε με κράτη όπως η Ελβετία, η Αυστρία, η Βόρεια Ιταλία κ.ο.κ. και ακόμη και σήμερα κύκλοι εμμένουν στην οπισθοδρομικότατα με αστήρικτα επιχειρήματα..

Ήδη η Βόρεια Ελλάδα ερημώνει και στα χωριά δεν έχει καταγράφει ούτε μια γέννηση τα τελευταία χρόνια.. 

Διαβάστε σχετικό άρθρο στο ΚΟΙΝΟ των Απανταχού Ελλήνων: Υπογεννητικότητα: Χωριά και μικρά νησιά στην Ελλάδα δεν έχουν καταγράψει ούτε μία γέννηση εδώ και χρόνια - Δημογραφικο- Αμυνα και Ασφαλεια - Προτάσεις - Βίντεο

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ξεκαθαρίζει τι ισχύει με τα οδικά έργα στον Γράμμο.

Όπως αναφέρουν πηγές από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα σχετικά με τη σκοπιμότητα «διάνοιξης» δρόμου από το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΣ στην Ήπειρο.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, επισημαίνουν πως ο δρόμος στην κορυφογραμμή του Γράμμου δεν είναι νέος, αλλά προϋπήρχε και οι εργασίες του αφορούσαν τη βελτίωση του υφιστάμενου. Οι εργασίες αυτές κρίθηκαν απαραίτητες για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών του στρατού, καθώς ο δρόμος συνδέει δύο στρατιωτικά φυλάκια και ένα Μνημείο Πεσόντων στον Γράμμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου