Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Η οριστική απόφαση του Μαρινάκη να «γκρεμίσει» τον «άφιλο» και «αχάριστο» πρωθυπουργό! Η συμμαχία που έχει με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και το χέρι βοήθειας του Αλαφούζου που βλέπει και αυτός ότι δεν «τραβάει» το Μαξίμου.

 Στρατηγός Φρ. Φράγκος: Αντί σχολίου..

Ο Θέμις Αλαφούζος, εκδότης της Καθημερινής, είπε σε συνομιλητές του ότι δεν πιστεύει ότι ο Πρωθυπουργός θα μείνει μέχρι το 2027 για να κατέβει στις εκλογές, εκτιμώντας ότι θα τον ρίξουν από μέσα οι βουλευτές του, για τις επιλογές του σε πολιτικές και σε πρόσωπα.

Η Καθημερινή και πολύ περισσότερο ο ΣΚΑΙ πάντα ήταν υποστηρικτικοί στην κυβέρνηση, όμως, η δημοσκοπική πτώση της ΝΔ, οι μεγάλες αποτελεσματικότητες της κυβέρνησης σε Πολιτική Προστασία (4η μέρα που καίγεται η Κορινθία), η δημόσια υγεία, η βία και η εγκληματικότητα, η ακρίβεια και το τεράστιο κόστος ζωής/στέγασης έχει δημιουργήσει άλλες εκτιμήσεις.

Επίσης, στη ΝΔ υπάρχει σοβαρό εσωκομματικό πρόβλημα, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη. Υπάρχουν τουλάχιστον 20-25 βουλευτές που δεν θέλουν πλέον για αρχηγό τον Μητσοτάκη, και πιέζουν για διάδοχη κατάσταση σε μία ΝΔ που έχει γίνει ένα κεντροαριστερό κόμμα, με κυρίαρχα στελέχη από ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, Δράση. 

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:happenednow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου