Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

ΝΔ: Απουσίες με μήνυμα από τα… γενέθλια και «βροχή» ερωτήσεων στη Βουλή

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Είναι εμμονικός έως υπερφίαλος και το τίμημα ήδη είναι ακριβό και δεν παίρνει τα μηνύματα, γιατί η ιδεολογία του είναι κάτι «Ποταμίσιο..!!»

Κουράζει και προκαλεί μόνο απέχθεια,είτε του αρέσει ,είτε όχι!..

Δεν είναι παρειές αυτοί που του τα λένε, ούτε εχθρεύονται την Πατρίδα…

Νέα Δημοκρατία/INTIME

Είναι πλέον εμφανές πως διαμορφώνεται ένα σύνθετο σκηνικό στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας και αναζητείται αντίδοτο στην εσωστρέφεια.

Έχουν συμπληρωθεί 15 μήνες από τότε που η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 40.56% κέρδισε τις εθνικές εκλογές και οι «γαλάζιοι» περίμεναν πως θα ακολουθούσε μία ήρεμη εσωκομματικά τετραετία. Ωστόσο, ήρθε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και η δημοσκοπική στασιμότητα του κυβερνώντος κόμματος για να δείξει πως το διάστημα μέχρι το 2027 θα είναι πιο δύσκολο από ό,τι αρχικά αναμενόταν. Και μπορεί η μεγάλη απόσταση να διατηρείται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης (με το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να έχουν το βλέμμα στραμμένο στο εσωτερικό τους) αλλά αυτό δεν σημαίνει πως επικρατεί εφησυχασμός στο κυβερνών κόμμα.

Είναι πλέον εμφανές πως διαμορφώνεται ένα σύνθετο σκηνικό στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας και αναζητείται αντίδοτο στην εσωστρέφεια. Η απουσία του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμάρα από τα γενέθλια του κόμματος στη Ρηγίλλης είναι σαφές πως στέλνει νέα …μηνύματα. 

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:wwe.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου