Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Bουλή: «Σκηνικό κουρελού» με δέκα Κοινοβουλευτικές Ομάδες -Τι παίζει με εκλογικό νόμο και όριο 4-5%

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Ιδανικά, ιδεολογία βαθμολογούνται με μηδέν, για τους «Εθνοπατέρες»,αυτό που μετράει είναι η βουλευτική αποζημίωση, το ταμείο και το ΑΦΜ..

Είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ, συγγνώμη Στέφανε….

Η διάλυση και ο καβγάς για τον… ΑΦΜ

Χρήστος Μπόκας

Τελικά η διαμάχη τους καταλήγει σε έναν κοινό παρονομαστή: τον πλήρη έλεγχο της κομματικής σφραγίδας, των ταμείων και της τεράστιας κρατικής χρηματοδότησης. Είναι άλλωστε χαρακτηριστική όσο και κυνική η ομολογία του κ. Βασίλη Κόκκαλη (ΣΥΡΙΖΑ): «Για τον ΑΦΜ του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ο καβγάς».

Ηδη οι Αλέξανδρος Αυλωνίτης και Πέτρος Παππάς έχουν δηλώσει ότι θα ανεξαρτητοποιηθούν αν δεν επιτραπεί στον Στέφανο Κασσελάκη να μετέχει στις εσωκομματικές αναμετρήσεις.

Προς την ίδια κατεύθυνση προσανατολίζονται και άλλα μέλη του «Κασσελακικού μπλοκ», όπως οι Γιώτα Πούλου, Ραλλία Χρηστίδου, Θεοδώρα Τζάκρη, Κυριακή Μάλαμα. Αν δε τους ακολουθήσουν και οι λεγόμενοι «προβληματισμένοι» Ελενα Ακρίτα, Νίνα Κασιμάτη, Γιώργος Γαβρήλος, Ράνια Θρασκιά, Γιάννης Σαρακιώτης και Ευάγγελος Αποστολάκης και συμπληρωθεί ο απαραίτητος κατά τον Κανονισμό της Βουλής αριθμός των τουλάχιστον 10 βουλευτών θα έχουν τη δυνατότητα να συγκροτήσουν τη δική τους Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου