Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Θωρακίζεται το Αιγαίο: Κουαρτέτο Belh@rra και τα μυστικά των πυραύλων SCALP

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Όταν δεν αντέχουν την αλήθεια ,για να αντιπαλεύσουν την άγνοια τους σε λοιδορούν και γράφουν « Τι είπε ο αθεόφοβος με βεληνεκές 1000 km θα χτυπάει από τα Κύθηρα στοχους στην Τουρκία»!!..

Γιατί όπως ισχυρίζονταν ΠΟΤΕ οι Φ/ Γ Belhara δεν πρόκειται να φέρουν SCALP Naval, επειδη και καλά δεν προβλέφθηκε αυτό στην αρχική παραγγελία!!…

Ακούστε πρόβλεψη του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ δύο χρόνια πριν για τους SCALP Naval…(Βίντεο)

Με μια αιφνιδιαστική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, η Ελλάδα αποκτά τα πρώτα στρατηγικά όπλα με εμβέλεια πυρός 1.000 χλμ., υψώνοντας απόρθητο πυραυλικό τείχος στο Αιγαίο

Κατά συνέπεια, με τους συγκεκριμένους πυραύλους, το Π.Ν. θα έχει στη διάθεσή του ένα οπλικό σύστημα κολοσσιαίων δυνατοτήτων χάρη στην ισχύ κρούσης, στη μικρομετρική ακρίβεια προσβολής και οπωσδήποτε του βεληνεκούς των SCALP Naval, οι οποίοι μπορούν να πλήξουν στόχους στην επιφάνεια ξηράς και θαλάσσης σε αποστάσεις που, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, μπορούν να υπερβούν τα 1.000 χλμ.

Οι SCALP Naval είναι βλήματα μήκους 6,5 μ., διαμέτρου 50 εκ. και βάρους 1.400 κιλών, με δυνατότητα να αναπτύξουν ταχύτητες έως και 800 χλμ./ώρα. Η κεφαλή κάθε πυραύλου φέρει γόμωση εξαιρετικά υψηλής εκρηκτικότητας, βάρους 300 κιλών, αλλά το βασικό πλεονέκτημά τους είναι η απόλυτη κατευθυντικότητά τους, το ότι η τροχιά τους μπορεί, χάρη σε έναν μεγάλο αριθμό αισθητήρων, να προγραμματιστεί και να ελέγχεται με μικρομετρική ακρίβεια, όπως άλλωστε και η επιτυχία στη βολή εναντίον του εκάστοτε στόχου στρατηγικής σημασίας (στρατιωτικές κτιριακές εγκαταστάσεις κ.λπ.).

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου