Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

O ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε με την Krikel σύμβαση 11 εκατ. ευρώ το 2018 και της έδωσε το Tetra της ΕΛΑΣ! – Δείτε την σύμβαση

 


Σύμπτωση; Στην Krikel προσλήφθηκε ο γιος του Τόσκα, ο οποίος ήταν τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη - Κούλογλου και Κασσελάκης ανακάλυψαν «σκάνδαλο» 45.000 ευρώ με διαφημιστική σύμβαση του Πρώτου Θέματος με την Krikel, που είχε υπογραφεί μήνες πριν το ξέσπασμα του σκανδάλου των υποκλοπών!

Ο κ. Κασσελάκης με τον κ. Κούλογλου (μυστήρια συμπόρευση αν διαβάσει κανείς τι έχει γράψει και πει ο δεύτερος για τον πρώτο) «αποκάλυψαν» σήμερα ότι και μας άκουγε το Predator και η ΕΥΠ (μόνον εμάς από όλους τους εκδότες ) αλλά και μας «έκλεισαν το στόμα» έναντι διαφημιστικής σύμβασης κατατεθειμένης στην Εφορία, της τάξεως των 45.000 ευρώ συν ΦΠΑ, με την εταιρεία Krikel.

Ποιος μιλάει για την Krikel; Ο ΣΥΡΙΖΑ που συνήψε το 2018 σύμβαση ύψους 11 εκατ. ευρώ διάρκειας πέντε ετών με την συγκεκριμένη εταιρεία για την προμήθεια του συστήματος επικοινωνίας Tetra που χρησιμοποιεί η Ελληνική Αστυνομία! Ο υπουργός Τόσκας έδινε 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο στην Krikel για τις ενδοεπικοινωνίες της ΕΛΑΣ! Και η σύμβαση αυτή παύθηκε προ ολίγων μηνών. Και φυσικά ο γιος του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ μετέπειτα προσελήφθη στην Krikel... 

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου