Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Τζέι Ντι Βανς: Σοκ στην Ευρώπη για τον νέο αντιπρόεδρο του Τραμπ

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Είναι στη διακριτική ευχέρεια των Αμερικανών ποιον θα εκλέξουν και το πολιτικό πρόγραμμα που επιθυμούν και ΟΧΙ εαν η Ευρώπη έπαθε σοκ με τον Υποψήφιο Αντιπρόεδρο των Ρεπουμπλικάνων…


Donald Trump και JD Vance AP Photo Evan Vucci
Ο γερουσιαστής του Οχάιο JD Vance υπερασπίζεται τον απομονωτισμό των ΗΠΑ και αντιτίθεται στη βοήθεια προς την Ουκρανία.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΜΕΤΗΣ

Ο Βανς αντιτίθεται στην άκρατη υποστήριξη του ελεύθερου εμπορίου και των ανοιχτών συνόρων και και ζητά στενά σύνορα, κρατική παρέμβαση στην οικονομία και δασμούς. Παράλληλα έχει χαρακτηρίσει τους παράτυπους μετανάστες ως “εισβολείς”, “απειλή” και “κλέφτες”.

Ο Βανς κατατάχθηκε στο Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ και υπηρέτησε στον πόλεμο του Ιράκ και έχει πτυχίο Bachelor of Arts summa cum laude στις πολιτικές επιστήμες και τη φιλοσοφία. Στη συνέχεια σπούδασε στη Νομική Σχολή του Γέιλ όπου έγινε δεκτός με υποτροφία, ενώ αποφοίτησε με διδακτορικό στο εταιρικό δίκαιο. Στην πορεία του μετακόμισε στο Σαν Φρανσίσκο για να εργαστεί στον κλάδο της τεχνολογίας σε θέσεις risk management και ανέλαβε διευθυντική θέση στην επενδυτική εταιρεία του Πίτερ Τιλ, Mithril Capital. Το 2019 συνίδρυσε τη Narya Capital και τον Ιούλιο του 2021, ο Βανς μπήκε στον χώρο της πολιτικής.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου