Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Προκλητικός ξανά ο Ερντογάν: Θα προστατεύσουμε μέχρι τέλους τη Γαλάζια Πατρίδα – Απειλή για την ανθρωπότητα το κράτος του Ισραήλ

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Αυστηρό μήνυμα Ερντογάν προς αντιφρονούντες στη Γαλάζια Πατρίδα, να μην ομιλούν, ενώ ήδη διδάσκεται πλέον στα σχολεία και για όσους σφυρίζουν αδιάφορα το ίδιο έγινε με τους Σλάβους των Σκοπίων που εμμονικά δηλώνουν ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ .

Ε τότε εμείς εδώ κατά ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μεριά τι είμαστε κύριοι που υπερήφανα στηρίζεται εσείς όλα «τα μελετια του Κοινοβουλίου» τη Συμφωνία των Πρεσπών.. 

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω..

Διαβάστε στο Twitter: x.com/ictinus_x

«Πυροβολήσαμε τα πόδια μας. Εδώ δεν μπορούμε να εκδώσουμε NAVTEX, πόσο μάλλον έρευνες και γεωτρήσεις» λέει ο ειδικός σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και πρώην Ακόλουθος του Τ/ΥΠΕΞ Aydin Sezer.

Δεν θα κάνουμε το παραμικρό βήμα πίσω στην προστασία της γαλάζιας πατρίδας μας, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της πατρίδας μας, δήλωσε ο Ερντογάν, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ναμίκ Ταν

Επανέλαβε σήμερα τους ισχυρισμούς του περί «γαλάζιας πατρίδας» ο Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του CHP και πρώην πρέσβη, Ναμίκ Ταν, ο οποίος χαρακτήρισε τις συγκεκριμένες αιτιάσεις «παραμύθια» και «πολιτικές επεκτατισμού».

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου