Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Διπλωματική πανωλεθρία η υπόθεση Φρέντη Μπελέρη

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Είναι μια άποψη, πλην όμως είναι Δημοκρατικά εκλεγμένος ως Δημαρχος Χειμάρας και ως Ευρωβουλευτής και έτσι ξεμπροστιάστηκε ο Έντυ Ράμα..

Επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη η πατρίδα μας εμπαίζεται από περιθωριακά και ανυπόληπτα κρατίδια όπως η Αλβανία, χωρίς να υπάρχει επίσημη, ουσιαστική αντίδραση από την ελληνική πλευρά. Η μία διπλωματική πανωλεθρία διαδέχεται την άλλη, ενώ την ίδια στιγμή η κυβερνητική προπαγάνδα θέλει να εμφανίσει τις ήττες ως διεθνή… αναβάθμιση της χώρας μας.

Χθες ανακοινώθηκε ότι ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας και ευρωβουλευτής, πλέον, της Ν.Δ. Φρέντης Μπελέρης θα παραμείνει στις αλβανικές φυλακές μέχρι τον Οκτώβριο. Η υπόθεσή του εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό και το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας ήταν η καταδίκη του σε φυλάκιση, όπως είχε γίνει και σε πρώτο βαθμό. Η κυβέρνηση του Έντι Ράμα, καθώς φαίνεται, ουδόλως συγκινήθηκε ή θορυβήθηκε από τα ψελλίσματα του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι με τις άδικες διώξεις σε βάρος του Μπελέρη «υπονομεύεται η ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας».

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου