Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Ο Φιντάν θέλει να εμπλέξει την Ελλάδα στον πόλεμο της Γάζας: «Η φωτιά θα σας κάψει κι εσάς»

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Άκουσε Φινταν οποίος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει μέσα!!..

Η Τουρκία αντιπαρατίθεται στη Μέση Ανατολή με τις ΗΠΑ και σε Γάζα και Λίβανο με το Ισραήλ, ενώ οι απειλές της Χεζμπολάχ ξύπνησαν από το λήθαργο τις Βρυξέλλες και σίγουρα Φιντάν δεν θα σας βγει σε καλό…


Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας παραχώρησε στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο Haberturk ο Χακάν Φιντάν και τοποθετήθηκε, μεταξύ άλλων, για τις απειλές της Χεζμπολάχ κατά της Κύπρου.

«Από την αρχή προειδοποιούμε τους Ευρωπαίους δρώντες για την "ελληνοκυπριακή διοίκηση". Ότι ο τόπος αυτός έχει μετατραπεί σε κέντρο επιχειρήσεων. Βλέπουμε συνεχώς στις αναφορές των πληροφοριών ότι η "Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νοτίου Κύπρου" (σ.σ. όπως ο ίδιος αναφέρεται στην Κυπριακή Δημοκρατία) χρησιμοποιείται ως βάση από ορισμένες χώρες σε επιχειρήσεις κατά της Γάζας. Όταν το αναφέραμε αυτό, ξαφνικά την ανακοίνωσαν ως βάση διοικητικής μέριμνας. Μια δραστηριότητα που κρύβει το γεγονός ότι είναι μια στρατιωτική βάση. Το γεγονός ότι χρησιμοποιείται για επιχειρήσεις προς τη Μέση Ανατολή δεν θα ωφελήσει την ελληνοκυπριακή πλευρά και την Ελλάδα. Όταν είσαι συμμέτοχος στους εν εξελίξει πολέμους στη Μέση Ανατολή, αυτή η φωτιά θα έρθει να σας κάψει και εσάς. Είμαστε στην ίδια γεωγραφία, θα έρθει και θα μας βρει και εμάς. Οι περιφερειακοί δρώντες πρέπει να το δουν αυτό. Υπάρχει σοβαρή στρατιωτικοποίηση εκεί.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου