Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Δήλωση Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ Στρατηγού ε.α. Φράγκου Φραγκούλη (βίντεο)

Στρατηγός Φρ. Φράγκος: Αντί σχολίου..


Διαβάστε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα www.iefimerida.gr:Το κόλπο του Βελόπουλου για να φανεί ως υποψήφιός του ο Φ. Φραγκούλης -Η απάντηση

«Στο ευρωψηφοδέλτιο της "Ελληνικής Λύσης" του Κυριάκου Βελόπουλου υπάρχει υποψήφιος με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης) του Ιωάννη. Όπως πληροφορήθηκα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, κατά τη διανομή ψηφοδελτίων του συγκεκριμένου κόμματος, οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη, υπονοώντας ότι συμμετέχω στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο και με εμφανή σκοπό να παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους.

 Υποχρεώνομαι για άλλη μια φορά να δηλώσω ότι ουδεμία σχέση έχω με τον συγκεκριμένο υποψήφιο και προφανώς δεν είμαι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο αυτού του κόμματος. Πρόκειται για μια απλή και συνήθη συνεπωνυμία και παρακαλώ αυτό να ξεκαθαριστεί και να διαδοθεί, προκειμένου να ενημερωθούν οι ψηφοφόροι. Είναι άλλωστε γνωστό ότι το δικό μου όνομα είναι Φραγκούλης (όνομα) Φράγκος (επώνυμο) και επομένως έχουμε να κάνουμε με μια τεχνηέντως κατασκευασμένη συνωνυμία».

Το ψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου 2024

Η παρακάτω συνέντευξη δόθηκε προ πενταετίας στις προηγούμενες Ευρωεκλογές με αφορμή την εκλογή του τότε υποψηφίου ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης Κτηνιάτρου ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Φράγκου, η οποία ΔΥΣΤΥΧΩΣ ακόμη και στις επικείμενες ευρωεκλογές είναι ΕΠΙΚΑΙΡΗ

Μάλιστα στο βιογραφικό του στην wikipedia.org ΔΕΝ υπάρχει πουθενά το όνομα που τεχνηέντως επινοήθηκε (Φραγκούλης) αλλά εντός παρενθέσεως είναι το (Μανώλης)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου