Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Οι στρατιωτικοί στη σημερινή πραγματικότητα

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Είναι σοβαρό και άσχημο προμήνυμα για τις ΕΔ,των οποίων «η ηγεσία κοιμάται,ενώ η πολιτική αδιαφορεί..»

Η τραγική απόφαση Αρείου Πάγου για συνδικαλισμό στις ΕΔ ,ο νόμος περί συνδικαλισμού ,του ολιγιστου Καμένου,της Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ και Τσουγγαράκη του ΚΚΕ,έχουν ήδη δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην πειθαρχία και λειτουργία των ΕΔ..

«Η ΚΟΣΣΑ και η ΑΣΟ που διελυσαν τις ΕΔ» επανιδρύθηκαν με την Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου…


Ο «Ριζοσπάστης», προκειμένου να αναδείξει τα προβλήματα των αξιωματικών, υπαξιωματικών και οπλιτών των Ενόπλων Δυνάμεων, ξεκινάει σήμερα μια σειρά άρθρων στρατιωτικών, με πρώτο το άρθρο του Υπολοχαγού (ΥΠ-Π) Βάιου Τσαπρούνη. Θα ακολουθήσουν και άλλα.

Οι ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη του 2024 ήδη τελείωσαν. Η επόμενη μέρα βρήκε εδώ τον εργασιακό μεσαίωνα που έχει διαμορφωθεί, βρήκε τους χαμηλούς μισθούς, βρήκε όλες τις λεγόμενες «βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές», που υλοποιούν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, τα κόμματα που για δεκαετίες κυβέρνησαν και νομοθέτησαν. Βρήκε τα αποτελέσματα της «φιλολαϊκής» πολιτικής τους, που τα περιγράφει ο λαός με τη φράση «κάθε πέρσι και καλύτερα». Η επόμενη μέρα βρήκε τη γενικευμένη πολεμική προετοιμασία της ΕΕ, τη στροφή στην «πολεμική οικονομία», όπως λένε οι αξιωματούχοι της ΕΕ, με τις στρατιωτικές δαπάνες να σπάνε κάθε ρεκόρ.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου